Uncategorized

Tot hier,en niet verder!

Geplaatst op

Het zit er weer op , de laatste ritten zijn gedraaid , de laatste bollen verkocht ,de laatste prijzen uitgegeven. Alles wat nu nog rest is een serie plaatjes van de afbraak… Maar weest gerust , volgend jaar rond deze tijd is er gewoon weer een kermis!!

Uncategorized

Even terugluisteren.

Geplaatst op

Afgelopen vrijdagochtend een leuk item over de opbouw van de kermis op Omroep Zeeland . Hier kun je het terug lezen ,en je kunt het nu ook terug luisteren. En ja , die man die de kermisopbouw zo geweldig vind , dat ben ik 🙂

Uncategorized

Publieksprijs

Geplaatst op

De Maandag is de dag waarop de publieksprijzen worden uitgedeeld , en deze keer is de prijs voor de Derby Race . De prijs werd uitgereikt door de burgemeester himself . de tweede prijs ging naar de MegaBooster.  

Uncategorized

Zaterdag

Geplaatst op

Ik moet iets bekennen , ik ben vandaag vreemdgegaan……. Vanmiddag bezocht ik de kermis in Eindhoven , maar denk nou niet dat ik helemaal niet op de kermis geweest ben , want dan heb je het helemaal mis 🙂 Klik bijvoorbeeld hier , of op de foto om toch wat beelden te zien.  

Uncategorized

De Future Dance

Geplaatst op

Ik kan het niet helpen , van alle zaken op de Middelburgse Kermis is de Future Dance mijn meest favoriete foto momentje ,en ik wil die foto’s best delen , dus klik op de foto , of hier ,en kijk of je jezelf terugziet.