4 gedachten over “Tic toc,tic toc….

  1. Ga websites leren maken, en niet de zelfde website outlook gebruiken als kermistv.nl….. btw je moet nog veel sleutelen aan je website vergeleken met demiddelburgsekermis.nl

    succes!

  2. Wat leuk Tim dat je zo meedenkt šŸ™‚ Tot dat je me er attent op maakte had ik geen idee dat kermistv.nl de zelde wordpress template gebruikte , nu dus wel.
    En het leren van maken van websites zit er op mijn leeftijd niet meer in , plus dat het gemak van wordpress het voor mij ook niet relevant maakt om daar tijd in te steken. Het is tenslotte maar een hobby.
    Wat betreft het goede voorbeeld dat ik zou kunnen nemen aan mijn collega van demiddelburgskermis.nl ,tsja daar kunnen we over twisten. Weliswaar heb ik niet van alle zaken een foto geplaatst , maar de foto’s die ik geplaatst heb zijn in ieder geval wel van de zaken die echt komen , niet iets dat er op lijkt .

    Maar bedankt voor het succes wensen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.