Uncategorized

We weten wat er komt ( en ook waar het komt..)

Het is definitief , de plaatsen zijn vergeven ,en de indeling is gemaakt. We hebben wederom geen botsauto’s op de kermis , maar wel een spookhuis en een Funhouse en allebei de zaken zijn pareltjes. Het Spookhuis is de Thriller ,een oude bekende , en het Funhouse is de Heroes City XXL. Daar hebben we nog geen actuele foto van want afgelopen jaar was dat nog gewoon de Heroes City. Een uitbreiding naar XXL dus , wat er in de praktijk op neerkomt dat er een parcours komt te liggen voor het funhouse zelf.

De draaizaken zijn de vaste gast de Future Dance , de Skate Jumper is de vervanger voor de Flying Jump ,en die kennen we ook al want die stond ooit als Jumper Jumper op de kermis en dan komt er ook nog een nieuwe zweeftoren , de Space Jam.

Voor de minikermis liefhebbertjes de vaste gasten , de buggy’s en de draaimolen ,en net als vorig jaar de Dragon kinder achtbaan ,en om het af te maken een hele mooie trampoline bungee.

Wie wil eten kan zijn buik vol maken met curly chips , oliebollen , vis , suikerspin , loempia’s , chocolade traktaties , snoep en churros.

Je kan natuurlijk ook grijpen , schieten , pushen , skeeballen , ballen gooien , eendje vissen en kameel rijden.

Kortom , we gaan weer een mooie kermis tegemoet zien.

( kijk ook eens onder de noemer Welke attracties , daar zie je beelden )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.