Uncategorized

Flashback ( of a genius? )

Dat is nou nog eens leuk , ik durf met vrij grote zekerheid te stellen dat ik op deze foto van de kermis in 1977 sta! Niet dat ik te zien ben , maar ik ben wel degelijk aanwezig . Dat zit zo , op deze kermis heb ik gewerkt. Ik was een broekie van 14, 15 en mocht een hele week helpen in de de grijpkranen die net achter de Zeppelin staat. Je ziet hem niet , maar ik heb een hele kermis tegen dit gevaarte aangekeken. Niet gedaan overigens , want in die tijd had je met 3 man personeel in de rondtent het zo druk dat er geen vrije tijd overbleef , behalve om even te gaan eten. Maar ik sta dus op deze foto!!

collectie beeldbank ZB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.