Uncategorized

Wat? Is het al weer bijna zover??

As we speak ( of liever ┬ágezegd schrijf) is het woensdagmiddag 1700 uur. Middelburg heeft tijdelijk een groepje inwoners erbij ,en het zijn geen toeristen. Dit hoewel ze toch allemaal in een grote caravan wonen ( ­čÖé ┬á) ,maar dan wel een van het formaat flink en soms zelfs met verdieping. Daar gaat u hier geen foto’s van zien ,in verband met de privacy . Wat wel wel laten zien zijn enkele van de vele transporten die er nodig zijn om een kermis te maken, en dan zijn dit ze nog lang niet allemaal , want een groot gedeelte van wat straks in Middelburg op de kermis staat ,draait nu nog zijn rondjes in Renesse.

Wat we ook niet laten zien, maar wat wel zo is ,is de opbouw van de achtbaan op plein 40, want de is reeds gestart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.