Uncategorized

In afwachting van…

Eind november is de tijd dat in de vakbladen de advertentie verschijnt waarin de kermisexploitanten verzocht word om in te schrijven voor de kermis het komende jaar. Zo ook dit jaar en wat leren wij hier van? Dat we een vrijwel identieke kermis gaan hebben als afgelopen jaar qua grootvermaak , kinder vermaak , en spel en verkoop zaken. Dat wil zeggen , de zelfde draaimolen, buggy’s kinderachtbaan , Booster Maxxx, breakdance , Jumper en dezelfde zweeftoren. En ook nog eens veel van dezelfde spelzaken en verkoopzaken ,dus.

Wat aan de ene kant goed is , want dat betekent dat de exploitanten nog steeds de reis naar Middelburg de moeite vinden , en aan de andere kant dat vernieuwing weer niet plaats vind. Nou ja , er komt op zijn minst nog 1 grote draai of zwaai zaak bij , we weten niet welk spookhuis en funhouse er komen , dus toch weer benieuwd naar de uiteindelijke verpachting , de eerste week van januari.

De kermis zal trouwens plaats vinden van 3 augustus tot en met 9 augustus , dus die datum kan alvast gereserveerd worden , de vakantie plan je maar eerder , of erna šŸ™‚

foto van Facebook Cees van der Waal , draaimolen van de hr Reurink , niet op de kermis , wel op de markt.