Uncategorized

Nieuws, nieuws , nieuws..

Het is al weer een tijdje geleden dat we hier wat neerzetten op kermismiddelburg.nl ,dus vlug aan de arbeid. Van de gemeente Middelburg mochten wij enige tijd geleden de attractielijst voor 2018 ontvangen ,en die gaan we hier delen. We kunnen met trots meedelen dat ook dit jaar weer ( zoals het er nu uitziet  in ieder geval) Middelburg qua aantal zaken weer de grootste van Zeeland is , ondanks dat de oppervlakte dat niet is.

Laten we beginnen met de kinderzaken met de Buggy’s , de Draaimolen , de Dragon achtbaan en de Trampolines .

Dan  het spectaculaire aanbod voor de oudere durfal ,wat gaat van de familievriendelijke Space Jam zweeftoren, het Funhouse Walking Street , de altijd aanwezige Future Dance , de spectaculaire Booster Maxx , de imposante Skate Jumper , en last but not least weer terug de Impact schommel.

Verder kun je grijpen naar beertje, horloges en dies meer bij 2 zaken , munten duwen bij de pusher , ballen gooien op bussen of in vuilnisbakken , schieten , skeeballen , met kamelen racen ,eendjes vissen , gokken met de jackpot ,touwtje trekken en rollo spelen.

Wil je iets niet eetbaars meenemen van de kermis dan kan dat in de vorm van een Cap/pet of een nummerplaat ,en wil je wel iets te eten dan kan dat ook met een aanbod van snoep , oliebollen , suikerspinnen of popcorn , curly chips , paling of andere vissoorten , loempia’s of iets lekkers van de schwenkgrill.

Kortom , in combinatie met een bezoek aan het winkelcentrum ,en de horeca een complete dag uit , die wij iedereen aanbevelen!!