Persbericht

Voorbereidingen voor de kermis

Vandaag worden de standplaatsen voor de kermis ingemeten.
De vijfendertig attracties staan van vrijdag 3 augustus tot en met donderdag 9 augustus op de Markt en Plein 1940.

Wethouder Chris Simons opent vrijdag 3 augustus om 13.00 uur de kermis in Middelburg. Op de kermis staat voor elk wat wils. Van duizelingwekkende apparaten zoals Booster Maxxx, Space Jam en Impact tot aan een Dragon achtbaan en een draaimolen voor de kleintjes. Behendige spelers kunnen prijzen winnen bij onder andere het schuivenspel en de grijpkranen. Ook liefhebbers van oliebollen, zuurstokken en paling kunnen op de kermis terecht. De kermis is te bezoeken op vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open.

 

Prikkelarme kermis zondag 5 augustus

Na het grote succes van voorgaande jaren blijkt een prikkelarme kermis duidelijk in een behoefte te voorzien. Daarom is er op zondag 5 augustus van 13.00 tot 15.00 uur weer een prikkelarme kermis. Prikkelgevoelige kinderen en natuurlijk ook ouderen, zijn van harte welkom om plezier te beleven aan de Middelburgse kermis. Een prikkelarme kermis is toegankelijk voor mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Zij kunnen vanwege het harde geluid, de (felle)lichten/lichteffecten en de draaisnelheid van de attracties doorgaans niet op een normale kermis aanwezig zijn. Bij de prikkelarme kermis zijn al deze prikkels er niet of in sterk verminderde mate. Tijdens deze kermis gelden de reguliere prijzen.

Eén uur langer prikkelarme kermis

Na het grote succes van de afgelopen twee jaar blijkt een prikkelarme kermis duidelijk in een behoefte te voorzien. Daarom is er besloten om op zondag 5 augustus weer een prikkelarme kermis te houden die één uur langer duurt dan voorgaande jaren en wel van 13.00 – 16.00 uur.

En niet zoals eerder vermeld tot 15.00 uur.

Prikkelgevoelige kinderen en natuurlijk ook ouderen, zijn van harte welkom om plezier te beleven aan de Middelburgse kermis.

Een prikkelarme kermis is toegankelijk voor mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Zij kunnen vanwege het harde geluid, de (felle)lichten/lichteffecten en de draaisnelheid van de attracties doorgaans niet op een normale kermis aanwezig zijn. Bij de prikkelarme kermis zijn al deze prikkels er niet of in sterk verminderde mate. Tijdens deze kermis gelden de reguliere prijzen.

De Middelburgse kermis is te bezoeken op vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open

Een gedachte over “Persbericht

  1. Bedank Huib voor je constructieve kritiek , ik zal hier zeker mee aan de gang gaan zo gauw als de kermis voorbij is , voorlopig zal ik de tijden onder het kopje “waar” plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.