Persbericht

Kermis

Kermis in Middelburg

Burgemeester Harald Bergmann opent vrijdag 4 augustus om 13.00 uur de kermis in Middelburg. De zevenendertig attracties staan tot en met donderdag 10 augustus op de Markt en Plein 1940.

Op de kermis staat voor elk wat wils. Van duizelingwekkende apparaten zoals Booster Maxxx, Space Jam en Future Dance tot aan een draaimolen voor de kleintjes. Behendige spelers kunnen prijzen winnen bij onder andere het schuivenspel en de grijpkranen. Ook liefhebbers van oliebollen, zuurstokken en paling kunnen op de kermis terecht. De kermis is te bezoeken op vrijdag van 13.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open.

Prikkelarme kermis zondag 6 augustus
Na het grote succes van vorig jaar blijkt een prikkelarme kermis duidelijk in een behoefte te voorzien. Daarom is er op zondag 6 augustus van 13.00 tot 15.00 uur weer een prikkelarme kermis. Prikkelgevoelige kinderen en natuurlijk ook ouderen, zijn van harte welkom om plezier te beleven aan de Middelburgse kermis.Een prikkelarme kermis is toegankelijk voor mensen met bijvoorbeeld autisme, epilepsie, een lichamelijke en/of geestelijke beperking. Zij kunnen vanwege het harde geluid, de (felle)lichten/lichteffecten en de draaisnelheid van de attracties doorgaans niet op een normale kermis aanwezig zijn. Bij de prikkelarme kermis zijn al deze prikkels er niet of in sterk verminderde mate. Tijdens deze kermis gelden de reguliere prijzen.

 

bron: Gemeente Middelburg

Een gedachte over “Persbericht

  1. Bedank Huib voor je constructieve kritiek , ik zal hier zeker mee aan de gang gaan zo gauw als de kermis voorbij is , voorlopig zal ik de tijden onder het kopje “waar” plaatsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Unable to load the Are You a Human PlayThru™. Please contact the site owner to report the problem.