Escort

Ero massage groningen gangbang teen tube

Zondag 17st, Maart 2018 11:59:55 Pm
[BANCHOR] inked babes
Stuur een gratis bericht
naar jafarahmed11
Online
jafarahmed11
  • 20 jaar Vrouw, Stier
  • Vailre, Netherlands
  • Telugu(Vloeiend), Portugees(Mooi zo)
  • Dressoir, Onderzoeker, Editor
  • ID: 5516886838
  • Vrienden: g4pilut, keagan1771, dapickering, MsRomano
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 168 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Melanie
Bekeken: / 4839
Telefoon: / +312528-829-45

Beschrijving:

Een enorme brand heeft afgelopen nacht een erotische massagesalon aan de Oliesmuldersweg in Groningen in de as gelegd. De toegesnelde brandweerlieden hebben het pand gecontroleerd laten uitbranden.

Er zijn geen gewonden gevallen. Wel kan er nog wat rook vrijkomen. Uit voorzorg heeft de brandweer daarom een NL Alert en een waarschuwende tweet de deur uit gedaan, waarin staat dat mensen die last hebben van de rook het beste ramen en deuren kunnen sluiten. De oorzaak van de brand in de massagesalon is nog onduidelijk. Op ongeveer twintig meter van het getroffen pand staan woningen, zo weet de woordvoerder van de Veiligheidsregio Edwin Oosterheerd te melden.

Veertig daarvan zijn daarom dan ook uit voorzorg ontruimd. De bewoners zijn inmiddels weer terug naar hun woningen, die geen schade hebben opgelopen. Rond De politie laat aan Hart van Nederland weten dat de brand zo groot en heftig was, dat vervolgonderzoek niet mogelijk is. Ook gaan ze niet uit van brandstichting. Nieuws Gemist Wat vindt Nederland? Tip de redactie Inloggen. Grote brand in buurthuis Haarlem, politie vermoedt brandstichting Een grote brand in een buurthuis aan de Mercuriusstraat in Haarlem heeft het Derde verdachte opgepakt na explosie in flat Groningen Een jarige man uit Groningen is opgepakt na een explosie vrijdag in een Grote stalbrand slaat over en verwoest boerderij in Genemuiden Nadat een grote stalbrand in het Overijsselse Genemuiden oversloeg over naar de Net Binnen Spookrijder veroorzaakt zwaar ongeluk op A4 bij Leidschendam.

Grote brand in buurthuis Haarlem, politie vermoedt brandstichting. Voetbalclubs vragen collectief steun in open brief aan achterban. Eén op de tien moeders heeft weleens spijt van moederschap. Trending Top 5 Zoon ziet hoe auto ouderlijk huis doorboort tijdens politieachtervolging: 'Nee! Zwaarbewapend arrestatieteam overmeestert meszwaaiende man na hondenruzie.

Anderhalve meter afstand in een bordeel? Auto doorboort woning in Bergentheim na politieachtervolging. Nederlanders gebruiken hun vakantiegeld in tijden van corona voor de spaarpot.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl