Escort

Stoma en seksualiteit femdom outdoor tube

Zaterdag 21st, December 2018 5:40:24 Pm
[BANCHOR] fallatios
Stuur een gratis bericht
naar Fisher1512
Online
Fisher1512
  • 46 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Amnes, Netherlands
  • Javaans(Vloeiend), Hindi(Bekwaamheid)
  • Linguïst, Dressoir
  • ID: 8892998593
  • Vrienden: mario66, kishorepv, nickgavriil
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 163 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Juliet
Bekeken: / 8913
Telefoon: / +312295-247-87

Beschrijving:

Het krijgen van een stoma is een ingrijpende levensgebeurtenis. Sommige krijgen een stoma om te kunnen overleven blaas of darmkanker , voor andere betekent het dat ze eindelijk van invaliderende klachten af zijn Colitis Ulcerosa of Ziekte van Chron of blaasklachten.

Ongeacht de oorzaak en het soort stoma, urine of darm, kan na het plaatsen veranderingen optreden op het gebied van seksualiteit en intimiteit. Deze veranderingen kunnen voor iedereen verschillend zijn.

Vaak moet seksualiteit en intimiteit opnieuw ontdekt worden na een stoma operatie. Het is belangrijk om te weten dat dit zeker mogelijk is! In de drie onderstaande filmpjes komen stoma, relaties en intimiteit aan bod. Henk Elzezier vertelt en legt uit tijdens de stomapatiëntendag in Eindhoven Deze opname is in samenwerking met de Stomavereniging , Coloplast en onze stichting tot stand gekomen. Elk deel bevat andere onderwerpen. In het onderstaande filmpje vertelt ervaringsdeskundige en yoga-lerares Mirjam de Boer hoe zij omgaat met haar stoma, seksualiteit en intimiteit.

Hoe zit het nu eigenlijk met de seks? Mocht u nog aanvulling hebben over Stoma en Seksualiteit, geef het dan graag door via onze contactpagina. Skip to content. Facebook Twitter Linkedin. Stoma en Seksualiteit. Stoma: relaties, seksualiteit en intimiteit deel 1. Stoma: relaties, seksualiteit en intimiteit deel 2. Stoma: relaties, seksualiteit en intimiteit deel 3. Goede actie: dames met stoma poseren in lingerie voor pin-up kalender. Met deze actie willen ze laten zien dat je ook sexy kunt zijn met een stoma.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl