Femdom

Bdsm zelf maken seks spel online

Vrijdag 8st, Januari 2018 8:21:5 Pm
[BANCHOR] brea mpl
Stuur een gratis bericht
naar scebi
Offline
scebi
  • 44 jaar Vrouw, Schorpioen
  • Sassenheim, Netherlands
  • Tamil(Beginner), Turks(Beginner), Portugees(Bekwaamheid)
  • Stilist, Bioloog, Hoofd
  • ID: 1195323669
  • Vrienden: spashley, londonlady, violentshadows
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 187 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Linda
Bekeken: / 9687
Telefoon: / +312188-562-47

Beschrijving:

Maar ook koppels die willen experimenteren in de slaapkamer en nog nooit aan SM hebben gedaan, kunnen boeien gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het voorspel. Boeien zijn makkelijk vast te maken en op veel manieren te gebruiken. Je kunt je partner of onderdanige bijvoorbeeld vastzetten aan je bed, helemaal als je een bed met spijlen hebt. Maar je kunt hem of haar ook laten knielen voor je op vloer en de handen op de rug vastmaken.

Opties genoeg! Handboeien zijn gemaakt om de controle over een persoon uit te oefenen. Heb je het spel onder de knie en weet je inmiddels hoe je iemand vast- en los maakt? Dan kun je ook experimenteren met dijboeien, hangboeien, enkelboeien of speciale bedboeien. De volgende stap is misschien wel bondage. Een SM-kaars is een kaars die speciaal ontworpen is om te gebruiken voor een SM-spel.

De masochist geniet van het gevoel van de warme druppels op zijn of haar huid. De sadist geniet vooral van de mengeling van angst en hoop in de ogen van de onderdanige.

SM-kaarsen zijn een prima toevoeging aan het voorspel van een Meester of Meesteres. Je kunt ook een gewone kaars gebruiken maar het nadeel hiervan is dat niet iedere kaars geschikt is om te gebruiken tijdens een BDSM-scene.

Kaarsen zijn te gebruiken op ieder lichaamsdeel van de submissive. Het enige waar je op moet letten, is dat je het gezicht vermijdt en oplet met lichaamsbeharing. Je kunt haar op lichaamsdelen waarmee je wilt spelen, van te voren wegscheren om te voorkomen dat haren weg schroeien en de huid verbrandt. Licht je bedpartner van te voren wel goed in en informeer naar de gevoeligheid van zijn of haar huid.

Een huid die snel verbrandt in de zon, kan ook minder kaarsvet aan. Een kietelaar wordt ook wel een tickler genoemd. Dit speeltje is de ultieme SM-toy om mee te beginnen.

Die kietelaar is namelijk een opwarmer voor het grovere werk. Deze SM-toy zorgt er voor dat je op een bepaalde plaats op je lichaam erg gevoelig wordt. Als je als Meester deze torture niet genoeg vindt, kun je je sub hierna ook bespelen met een paddle. Door het gebruik van een zweep in combinatie met het kietelen vooraf, komen de tikken veel harder aan. De huid is namelijk al opgewarmd en daardoor erg gevoelig. SM-maskers zijn grofweg onder te verdelen in twee verschillende categorieën: de basic maskers en maskers die je kunt gebruiken tijdens Animal Play of een andere vorm van SM-rollenspel.

De basic modellen zijn de modellen waar je in feite ook mee zou kunnen slapen. Maar er zijn ook maskers in de vorm van een dierenhoofd. Een masker wordt vaak gebruikt in combinatie met een paar handboeien en een flogger of kietelaar. Als je een SM-masker ophebt, wordt je zicht volledig ontnomen.

Hierdoor staan al je andere zintuigen op scherp. Dat zorgt er voor dat iedere aanraking, ongeacht welk speeltje je daarvoor gebruikt, erg gevoelig is. Een flogger is een zweep die je kunt herkennen aan de strengen of striemen die aan het uiteinde van dit SM-speeltje zitten. Dit type zweep is bedoeld om endorfine bij de sub teweeg te brengen. Met een flogger wordt voor langere tijd op dezelfde plaats op het lichaam gestreeld en geslagen, meestal op de rug.

De spanning wordt langzaam opgebouwd en de sub wordt of zijn of haar gemak gesteld door met lange halen langzaam te strelen. Het is niet de bedoeling om als Dominant als een gek te gaan slaan. Dit is niet alleen onprettig voor je submissive maar ook niet vol te houden voor langere tijd door degene die slaat.

Veel stelletjes willen een kinky kant van seks ontdekken — BDSM — maar hebben misschien nog twijfels. Als jij een nieuwkomer bent op het gebied van kink dan is er een logische reden om te twijfels te hebben. Als er een kleine miscommunicatie is tussen jou en je partner, kun je elkaar verwonden of je relatie schaden. Daar staat tegenover dat stelletjes er ook veel aan kunnen hebben om samen nieuwe kanten van hun seksualiteit te ontdekken.

De letters BDSM staan voor veel verschillende dingen, afhankelijk van aan wie je het vraagt. Het is een brede, overkoepelde term waar een grote verscheidenheid aan activiteiten onder vallen die volwassenen vrijwillig ondergaan om hun seksualiteit verder te onderzoeken. Het kan om iets simpels gaan, zoals lichte bondage of een erotische spankingsessie, of meer gevorderde BDSM zoals hangbondage en het gebruik van zwepen.

Voor degene die geïntrigeerd is, maar wellicht nog twijfelt, hier een stappenplan over hoe je de opwindende wereld van bondage binnen kan stappen. Fantasieën maken deel uit van je erotische verbeeldingskracht en zijn in staat om je seksuele opwinding te stimuleren. In je fantasieën zijn er geen grenzen en gevolgen, maar in het echte leven natuurlijk wel.

Laat daarom je fantasie de vrije loop, maar bedenk goed wat je echt wilt in jouw seksleven. Als je eenmaal een idee hebt wat jouw echte verlangens zijn, zorg er dan voor dat je weet naar wat voor soort erotische energie je verlangt.

Erotische energie is de motivatie en het doel achter een seksuele daad. Een simpele kus bijvoorbeeld kan romantisch voelen of ruig, afhankelijk van welke energie je met je meebrengt. Als je begint met het ontdekken van intensere seksuele ervaringen, zoals spanking of bondage, dan is het belangrijk dat je precies weet wat voor soort erotische energie je wilt beleven. Een erotische spankingsessie kan lief en zacht voelen of dominerend en ruig.

Als je je partner vraagt om spanking dan krijg je misschien niet altijd wat je wilt, maar als je precies uitlegt wat je verwacht, dan kunnen jullie allebei relaxed iets nieuws proberen en heb je een veel grotere kans dat je de seksuele ervaring krijgt waar je echt naar verlangt.

Ga voordat je begint op een date en bespreek in details wat jullie samen willen ervaren. Dit gesprek is ook zeer geschikt als voorspel. Stel veel gedetailleerde vragen en ben bereid om eerlijk je verlangens uit te spreken, wat je wel en niet wilt en welke sensaties je wilt voelen. Als je hier niet eerlijk over kunt of durft te zijn dan ben je er waarschijnlijk nog niet klaar voor om het te proberen. Als je eenmaal alles hebt besproken, is het veel makkelijker om elkaars wensen te vervullen zonder dat er iemand gewond raakt.

Veel mensen die beginners zijn op het gebied van BDSM maken de fout om heel veel nieuwe dingen in een keer uit te proberen. Dit maakt het moeilijk om uit te vinden wat je fijn vindt. Voeg elke keer een nieuwe element toe, zodat je duidelijkheid hebt over wat werkt en wat niet. Probeer bijvoorbeeld eerst eens een erotische spankingsessie.

Als je dit fijn vindt, kun je wat lichte bondage toevoegen of bijvoorbeeld verbale discipline. Elk element voegt een nieuwe laag van opwinding en risico toe, dus probeer niet meer dan een nieuwe ervaring per keer en bouw zo je toekomstige kinky avontuurtjes op uit alle elementen die je hebt geprobeerd en een succes waren. Het is essentieel om elke keer als je samen met je partner BDSM verder gaat ontdekken, je grenzen aan te geven.

Jullie moeten allebei weten wat wel en niet gaat gebeuren. Het is dan veel makkelijker om je relaxed te voelen tijdens nieuwe sensaties, en je over te geven aan het gevoel als je je geen zorgen hoeft te maken over wat er daarna komt. Wil je seksuele stimulatie voor, tijdens of na het spanken? Is het oké als je partner aan je haar trekt? Hoe mag je partner je noemen? Wat wil je niet horen als je geliefde je aan het spanken is? Geef duidelijk je grenzen aan en blijf daarbij. Je kunt later altijd nog je grenzen verschuiven.

Bouw vertrouwen op tussen jullie beide door binnen de gestelde grenzen te blijven. Bij diegenen die nieuw zijn in de wereld van BDSM heerst vaak de verleiding om meteen de meest ruige sensaties te proberen. Bouw langzaam intensiteit op en er is veel minder kans dat iemand gewond raakt. Het maakt niet uit wat voor activiteit je aan het ontdekken bent, doe het langzaam aan en let goed op bij elk onderdeel.

Het is beter dat je aan het einde meer wilt dan dat je te veel te snel hebt gedaan. Na verloop van tijd zullen jullie allebei nog beter in staat zijn om helder te communiceren. Geniet van de nawerking en neem dan de tijd om elkaar te vragen hoe jullie ontdekkingstocht verliep. Soms is het logischer om na een paar uur een gesprek te hebben, soms pas na een dag. Accepteer dat jullie beiden nieuw zijn in de wereld van BDSM en dat jullie nog veel moeten leren.

Maak gebruik van positieve feedback en kijk dan wat er de volgende keer gebeurt. Je zult zien hoeveel mogelijkheden er zijn en als je goed let op wat jou zal opwinden, kun je veel over jezelf leren. Veel BDSM conferenties geven workshops waar je nieuwe vaardigheden kunt leren in een veilige omgeving. Begin langzaam, maar hou je opties open. Veel BDSM-activiteiten zien er veel intenser uit dan ze voelen.

Piercing is bijvoorbeeld iets waar veel mensen bang voor zijn, maar het kan heel ontspannend en pijnloos zijn. Blijf ruim denken, probeer niet meer dan 1 nieuwe activiteit per keer en zeg nooit nooit. Het is makkelijk om overweldigd te raken als je een BDSM-beginner bent. Zie het als het onderzoeken van jouw seksualiteit, jouw verlangens en geniet van elke nieuwe stap. Seksualiteit is iets wat steeds weer verandert. We hebben verschillende dingen nodig tijdens verschillende fases in ons leven en het proces van jezelf ontdekken als een seksueel wezen gaat altijd door.

Voornamelijk in lange-termijn-relaties kan nieuwsgierigheid en onderzoek heel belangrijk zijn om je seksleven spannend en bevredigend te houden. Bondage Bondage Toys.

Dikke vette borsten ronis kousen

Van
Infectiousmetal

Man neukt man feedee sites

Van
dermcgheester

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl