Femdom

Neuken in het zand thaise massage maastricht

Dinsdag 18st, April 2017 6:7:49 Am
[BANCHOR] olivia voeten
Stuur een gratis bericht
naar rblack124
Offline
rblack124
  • 44 jaar Vrouw, Meisje
  • Jendijke, Netherlands
  • Portugees(Basic), Tamil(Geavanceerd), Telugu(Geavanceerd)
  • Restaurateur, Tuinarchitect, Opticien
  • ID: 9367462946
  • Vrienden: MatthewRozman, Cherielavonne, tyty1234
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 179 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Regina
Bekeken: / 7338
Telefoon: / +312513-983-63

Beschrijving:

Ga naar etymologieWiki. Laatstgenoemd woord blijft tot in de 19 e eeuw in gebruik, in de 17 e en 18 e eeuw naast het synonieme voortfokken , opfokken. Fokken in de huidige transitieve betekenis verschijnt aan het eind van de 17 e eeuw: fokken wordt vertaald met Engels to breed, cattle [; Sewel NE]; nnl. Herkomst onzeker.

Uit de weinige Middelnederlandse vindplaatsen van dit woord is een betekenisontwikkeling niet eenduidig vast te leggen. Het is überhaupt niet zeker of bovengenoemde Oud- en Middelnederlandse woorden wel van dezelfde stam zijn als de woorden van na vergelijk bovendien nog mnl. In dat geval zal het woord mogelijk oud zijn en vanwege zijn betekenis niet zo vaak opgetekend zijn. De vroegste vindplaatsen van het Engelse woord komen alle uit Schotland, wat een Scandinavische oorsprong suggereert vergelijk Noors dial.

Men kan dan uitgaan van pgm. Verwantschap met de wortel pie. Quak et al. Kiliaen kent focken in de bet. Misschien mag men dan verband leggen met on. Men zal in dit geval moeten uitgaan van een bet. Stoett, Ts 36 , , die ook wijst op het analoge woord foppen. Ook fri. Er is een gissing, dat de ospr. Uit een grondbet. De bet. Dit is de oorspronkelijke betekenis van het werkwoord, waaruit de latere betekenissen 'beslapen' vgl.

Geslagsgemeenskap hê met. Probleme of moeilikheid skep. In bet. Wellicht een afgeleide bet. Zie ook fuk. Is wakker maak ik ze! Ga naar etymologieWiki   Voer jaartal in. Etymologische standaard werken. Philippa, F. Debrabandere, A. Quak, T. Schoonheim en N. Debrabandere , Brabants etymologisch woordenboek: de herkomst van de woordenschat van Antwerpen, Brussel, Noord-Brabant en Vlaams-Brabant , Zwolle fokken 2, foppen , ww. Debrabandere , West-Vlaams etymologisch woordenboek: de herkomst van de West-Vlaamse woorden , Amsterdam fokken , ww.

We zijn punk, man! We doen alles om te shockeren en ouderen te fokken. Ga naar etymologieWiki   Voer jaartal in Toon woord. Dialectwoordenboeken en woordenboeken van variëteiten van het Nederlands F. Dateringen of neologismen N. Terug naar vorige pagina.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl