Femdom

Pijpen en neuken hoeren in doetinchem

Donderdag 16st, Juli 2018 2:10:56 Pm
[BANCHOR] poppy naakt
Stuur een gratis bericht
naar Mooginator
Offline
Mooginator
  • 34 jaar Vrouw, Geit-gehoornd
  • Githorn, Netherlands
  • Hindi(Geavanceerd), Japans(Bekwaamheid)
  • Archeoloog, Vertaler
  • ID: 6422573277
  • Vrienden: Elaine, michellevdwest
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 168 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Phyllis
Bekeken: / 6879
Telefoon: / +312348-267-18

Beschrijving:

Home » Hetero sexverhalen » Pijpen en neuken voor geld. Zij had een financieel probleempje waarbij ze met niemand terecht kon. Een vriend had ze niet, en haar ouders wilden haar niet helpen. Zeker niet nu zij er zo een punt van had gemaakt dat ze best haar eigen boontjes kon doppen. Hij kende haar van een lange tijd terug waar ze samen wat geflirt hadden maar zij hem meer aan het lijntje had gehouden om te worden getrakteerd.

Dat was al een aantal jaren geleden gebeurd, ze hadden met een fikse ruzie alle contact gebroken. Hij vond dat zij van hem geprofiteerd had en nooit iets terug had gedaan terwijl ze wist wat hij van haar vond. Zij wilde nooit ingaan op zijn avances maar kon hem ook niet links laten liggen. Het feit dat hij altijd betaalde ging haar makkelijk af maar daar was dus abrupt een eind aan gekomen.

In nood had ze hem nu 2 jaar later terug gecontacteerd en alhoewel het zo lang geleden was, was de spanning nooit weggegaan. Als ik die niet tegen volgende maandag betaald heb ben ik niet meer verzekerd en dat riskeer ik niet.

Ik betaal het u terug zodra ik geld heb, ik heb gewoon een moeilijke maand. Je weet dat ik geen slechte ben van karakter. Als ik niets hoor dan gaat het niet door en scheiden hier voorgoed onze wegen. Ook als je niet aan alle voorwaarden voldoet, op eender welk moment dan ook, dan gaat het niet door. We spreken nu vrijdagavond af om 22uur. Je komt naar mij met enkel rokje en bloesje aan. Je zegt niets tegen me maar begint dadelijk met mij te zoenen en te stoeien tot ik genoeg opgewonden ben.

Daarna begin je me te pijpen tot het einde zonder mijn hulp en je stopt pas als je alles hebt doorgeslikt. Vervolgens geef ik je euro. Deze mag je houden en moet je dus niet terugbetalen. Dit blijft ten aller tijden tussen ons. Deal of niet? Je krijgt 5 minuten om te beslissen. Ik zal eraan voldoen. Vrijdagavond 22uur. Zou wel graag hebben dat je dadelijk laat zien dat je het geld bij hebt en mij dus ook niet belazerd.

En mijn voorwaarde is dat we mekaar hierna nooit meer zien of spreken. Dit is tegen mijn principe maar ik heb de centen echt wel nodig.

Om 22uur stipt stopte ik op de parking achter het station. Kompleet afgelegen. Ze stond er al te wachten onder een boom en zodra ze me zag stoppen stapte ze op de auto af. Ik zag door het zwakke licht van de enige lantaarnpaal dat ze alvast een rokje en bloesje aanhad. De portier ging open en zonder iets te zeggen stapte ze in de auto. Even keek ze me diep in de ogen. Ik ging naar de borstzak van mijn hemd en haalde er 2 briefjes van honderd euro uit.

Nonchalant gooide ik ze in het midden op het dashboard. Opnieuw ging ik daarna naar mijn borstzak en haalde er nogmaals 50 euro uit die ik aan mijne kant op het dashboard gooide.

Mijn opzet was dus duidelijk. Nu lag de bal weer in haar kamp. Nieuwsgierig wachtte ik af wat ze zou doen. Even keek ze me recht in de ogen en ik kon heel moeilijk afleiden wat er door haar heen ging. Plots, alsof haar verstand een overhaaste beslissing maakte, leunde ze naar voren en zoende me op de mond. Haar tong drong binnen en al snel waren we heftig aan het zoenen.

Ze nam ondertussen mijn linkerhand vast en plaatste deze op haar rechterborst. Ik voelde duidelijk een tepel tussen mijn vingers en verstond dat ze duidelijk wou maken dat ze geen beha droeg. Haar rechterhand gleed ondertussen over mijn been richting mijn kruis. Dit alles liet mij natuurlijk niet onberoerd en de opwinding sloeg toe. Eenmaal aan mijn kruis aangekomen waar ze duidelijk mijn opwinding moest voelen deed ze behendig mijn broek open.

Ik lichtte mezelf even op zodat zij de kans kreeg om mij broek naar omlaag te trekken. Haar rechterhand omvatte mijn lid en langzaam begon ze te rukken om hem op volle sterkte te krijgen. Ondertussen begon ze me terug te zoenen. Ik kon het niet laten om een lichte kreun te laten ontsnappen. Het was tijd voor de volgende stap. De temperatuur was aardig opgelopen in de auto. Ze trok haar even terug en deed haar bloesje open.

Haar mooie borsten kwamen tevoorschijn. Op de radio speelde ondertussen een zwoel lounge nummer van Saint Germain. Ze boog zich voorover zodat haar kontje ook naar boven kwam. Ondertussen gaf ze een lik over mijn eikel en een siddering ging door mijn lichaam. Mijn hand gleed over haar rug tot aan haar kontje omlaag. Toen ik haar blote benen voelde, gleed ik terug omhoog en voelde haar blote kontje. Aan deze voorwaarde voldeed ze dus ook. Ondertussen gleed haar mond over mijn lul.

Langzaam van het topje tot zo ver mogelijk naar beneden. Een hemels gevoel. Haar hand omklemde ondertussen mijn ballen. Mijn hand verdween tussen haar benen waar ik een nat poesje aantrof. Het liet haar dus ook niet ongemoeid.

Mijn vinger gleden door haar lipjes en beroerde haar klitje, ik voelde een siddering doorheen haar lichaam gaan. Zij voerde haar tempo op en begon iets harder te zuigen terwijl ze op en af bleef gaan. Mijn vinger gleed in haar, eerst eentje, daarna 2. Wat een zalig gevoel om zo gepijpt te worden. Maar ik wilde haar ook genot geven, terwijl ik met mijn twee vingers in haar schoof, bespeelde ik met mijn duim haar klitje.

Dit had blijkbaar effect want een kreun was duidelijk hoorbaar. Plots kroop ze van me af kwam terug rechtop op en plaatste een been geheel over me zodat ze op mijn schoot kwam te zitten.

Ze ging dus voor de euro, dat was duidelijk al was het onverwacht. Haar hand gleed tussen haar benen en nam mijn penis vast. Ik voelde haar positioneren en met één beweging liet ze haar over mijn penis heen zakken zo diep ze kon. Dat ging vlotter dan ik dacht, ze was dus zelf ook behoorlijk opgewonden. Ze begon me langzaam te berijden en me over de gehele lengte van mijn penis te laten genieten. Mijn handen gleden naar haar blote kontje zodat ik het tempo kon bepalen.

Ik had het graag wat ruwer en voerde op deze manier haar tempo op. Zo bereed ze me stevig op en af. Ik voelde haar sappen ook rijkelijk vloeien, wat me wel plezier deed. Ik voelde wel dat ze dit niet al te hevig moest blijven doen anders zou ik in haar klaarkomen en dat was de bedoeling niet, zeker niet nu ik geen condoom om had. Op het moment dat ze haar kut spieren aanspande voelde ik dat ze mij duidelijk aan het melken was.

Ik voelde dat ze dit niet lang meer mocht doen of ik moest haar tegenhouden. Gelukkig stapte ze plots van me af en ging terug op haar knieën zitten zoals ze net ook zat. Haar mondje schoof opnieuw over mijn penis en haar kontje stak lekker naar boven maar ik voelde dat ik niet meer lang nodig zou hebben alvorens ik klaar zou komen, zeker niet toen haar hand nog eens extra met mijn ballen begon te spelen.

Ik hield mij opnieuw bezig met haar nat poesje en schoof moeiteloos 2 vingers in haar naar binnen. Mijn duim vond ondertussen terug haar klitje. Zij likte af en toe over de gehele lengte van mijn penis en wist al de juiste plekjes te beroeren om daarna weer verder stevig door te pijpen. Zo bracht ze me op het punt dat ik het orgasme niet meer kon uitstellen door plots heel langzaam op en af te schuiven maar hard te zuigen.

Dit was voor mij te veel, ik voelde mijn ballen samentrekken en een eerste straal zaad spoot in haar pijpend mondje. Een tweede en derde straal volgde en ik voelde haar slikken. Ze nam haar taak dus heel serieus. Er volgden nog 2 stralen waardoor ik haar opnieuw moest laten slikken.

Ze likte mijn eikel nog snel even schoon en ging terug rechtop zitten.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl