Femdom

Sensuele massage voor mannen tube thai ladyboy

Dinsdag 4st, Februari 2017 11:58:34 Pm
[BANCHOR] uw phorn
Stuur een gratis bericht
naar dornz
Online
dornz
  • 35 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Waddinksween, Netherlands
  • Hindi(Basic), Arab(Basic)
  • Monteur, Bionic
  • ID: 2946782333
  • Vrienden: majorlazybumm01, zentao1508, Lamaspucke
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 4
Hoogte / 153 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Karen
Bekeken: / 7299
Telefoon: / +312672-818-97

Beschrijving:

Een tantra massage is meer een ervaring dan een echte massage die "alleen" als doel ontspanning heeft. De massage is omderdeel van een meer dan jaar oude levenshouding waarin je accepteert wat er is en er van daaruit positief mee om poogt te gaan sommige dingen zullen de mensen die Mindfulness kennen ook herkennen. Hierbij wordt ook de seksuele natuur van de mens gerespecteerd die mag er gewoon zijn. Volgens tantra is alles energie en seksuele energie is de sterkste daarvan. Dat klinkt misschien heel zweverig en niet wat je gewend bent van Gewoon Ontspannen , maar dat is wel de essentie.

De uitgangspunten van een tantrische massage zijn  vertrouwen , overgave ,  gelijkwaardigheid en doelloosheid. Vertaald naar de massage; Je "moet" je veilig voelen , je probeert je volledig over  te geven , we zijn gelijkwaardig en de massage heeft geen direct doel , wat er gebeurt, gebeurt er.

Zoals ik een tantra massage geef heb ik het ontwikkelt op basis van mijn ervaringen en scholingen in verschillende tantra massagetechnieken en dat aangevuld met eigen ervaringen en ideeen over hoe zo'n massage nu een echte ervaring kan worden. Als je bij me komt, bespreken we eerst  wat jij verwacht en wat je van mij kunt verwachten. We bespreken van te voren de grenzen, dit aangeven is tijdens de hele massage natuurlijk ook nog steeds mogelijk.

Veiligheid is bij elke massage essentieel en helemaal bij een massage als deze omdat die toch veel intiemer is dan een gewone ontspanningsmassage. Vanuit de gelijkwaardigheid krijg je deze massage op een matras op de grond. Nadat je je hebt uitgekleed de massage ontvang je in principe naakt doe je een omslagdoek om ook hierin zijn we gelijk. De massage start er mee om je zoveel mogelijk tot ontspanning en uit je hoofd en dus in het hier en nu te brengen. Dit met wat eenvoudige ontspanningsoefeningen.

Daarna doe je jouw doek af en begint de massage. Ik masseer je met natuurlijke olie,  afwisselend zacht en stevig, teasend en pittig, waarbij je hele lichaam wordt gemasseerd. Tijdens de massage zit ik op verschillende plekken naast je of achter je. Als je vaker bij me bent geweest kunnen we ook de posities waarbij we meer contact met elkaar hebben meenemen. Er zijn mensen die de meest fantastische dingen beloven, maar dat doe ik niet, daar geloof ik niet in. Wat het met je doet is helemaal afhankelijk van wat je toelaat en hoe je in je vel zit.

Als je voor het eerst komt is het vaak enorm spannend en kun je je nog niet zomaar overgeven. Dat gebeurd soms pas na meerdere keren. Dan kan het heel diep ontspannend zijn, je veel energie geven of sensueel of Het leuke is dat het altijd een bijzondere ervaring is. Dit ook omdat we hier in het westen helemaal niet gewend zijn om zo met onszelf en ons lijf bezig te zijn.

En toch vindt bijna iedereen het achteraf eigenlijk heel normaal Ellen 44 Aanraken en aangeraakt worden is voor mij een belangrijk thema. Ik heb dan ook al met verschillende massagevormen kennisgemaakt, maar nog nooit met tantra. Daar was ik heel nieuwsgierig naar en ik vond het ook heel spannend. Doordat je vooraf heel goed afstemde en uitleg gaf voelde ik me meteen op mijn gemak. Ik vond het verrassend dat het eigenlijk zo "gewoon" voelde.

Door de echte warme aandacht kon ik helemaal genieten en ontvangen. Chantal 33 : Hi Denis, Met mijn grote mond had ik zomaar een tantramassage bij je geboekt, omdat ik dat ook wel eens mee wilde maken. Maar toen het dichtbij kwam werd het toch wel heel erg spannend. Je neemt gelukkig de tijd om uit te leggen hoe het werkt en geeft vertrouwen, het voelt veilig bij je.

De massage was heerlijk en ja overal, dat was even wennen, maar eigenlijk ook heel natuurlijk, bijna hypnotiserend vond ik het. Het fijnst vond ik dat ik niets hoefde behalve het ervaren. Geen verplichtingen, niet het gevoel te hebben dat ik iets terug moet doen. Ik heb genoten en kom graag nog eens terug! Petra 50 : Dag Denis. Dank je wel voor de tantramassage.

Omdat ik single ben en hard werk ontbreek het nogal eens aan aanraking. Door deze massage kon ik me helemaal ontspannen en bij mijzelf komen. En je geeft deze massage op een hele integere en liefdevolle manier. Dank je wel voor deze mooie ervaring. Vindt je meteen een tantra massage toch nog te spannend wat heel begrijpelijk is zou je ook eerst voor een korte kennismaking van 45 minuten kunnen komen.

Hierbij leer je mij en mijn manier van masseren kennen. Deze laatste is gewoon op een massagetafel, dan is er veel minder fysiek contact, maar ervaar je wel wat een massage meer met je kan doen en  bespreken we eventueel wat een tantra massage precies inhoudt. Je kunt hier meer informatie vinden.

Na 2 erg vervelende ervaringen met mannelijke klanten en mijn extra drempel die ik als hetero man al heb, heb ik besloten geen tantra massages meer aan mannen te geven.

Ik wil jullie graag doorverwijzen naar Tijs Breuer van Neptunus Well Being , hij geeft speciale tantra massages voor mannen, zowel voor hetero als gay. Ik ken hem als een rustige, zachte man met een hele brede scholing op dit gebied. Voor een volledige tantramassage neem ik ruim de tijd, deze duurt ruim 1,5 uur inclusief voor- en nabespreking. Als je meer wilt weten kun je me altijd bellen of WhatsAppen  of   hier je vraag stellen. Tantra massage in Nijmegen   Een tantra massage is meer een ervaring dan een echte massage die "alleen" als doel ontspanning heeft.

Ilse de vis naakt shenale foto's

Van
christophercash

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl