Filmpjes

Sex met mijn ouders sex verhalen gratis

Zondag 12st, Oktober 2018 9:45:25 Pm
[BANCHOR] harige jaren zestig
Stuur een gratis bericht
naar Mike_224
Online
Mike_224
  • 48 jaar Vrouw, Centaur
  • Terhorne, Netherlands
  • Perzisch(Beginner), Engels(Bekwaamheid), Bengalen(Basic)
  • Orthodontist, Fotograaf
  • ID: 2421892162
  • Vrienden: xpnctoc, courtneygapac, figgles, TehDucky
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 1
Hoogte / 173 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Melissa
Bekeken: / 9232
Telefoon: / +312574-563-48

Beschrijving:

Mijn vader heeft me zelf seksuele voorlichting gegeven en zie dat als ik vragen had altijd bij mem of mijn moeder terecht kon. En ja ze weten dat ik masturbeer omdat er soms vlekken in de lakens zitten of in mijn onderbroek. Condooms of zo moet ik wel zelf kopen maar verstoppen hoeft niet, ik heb ook een buttplug en glij middel, dat ligt gewoon in mijn kast ik weet eigenlijk niet eens of ze daar iets van vinden heb het in elk geval niet gehoord.

Ik ben ook weleens betrapt met rukken door mn pa, en heb hem ook weleens bezig gehoord in de badkamer en op de bank in de huiskamer met porno kijken Heel normaal, we zijn mannen en nou eenmaal geil En zijn broertje is inmiddels een paar jaar ouder.

Zijn dromen van toen zijn al meer dan eens werkelijkheid geworden. Ik ben met me moeder open over Sex. Ze vroeg ook aan mij of ik me zelf aftrek. Is bij ons thuis zeer normaal deze dingen. In begin spoot ik in me boxershort. Maar nu heb ik een wat oude g-star shirt waar ik in ruk en veeg dan alles af. Ik leg hem dan in de was. Me moeder was hem, en legt hem dan in me nachtkastje. Als ik dan ga rukken pak ik me tshirt. Misschien wel verschil we zijn als naturisten opgegroeid.

Ik ben die jongen die over mijn broer schreef. Van Maar dat je het niet met je ouders over dit soort dingen kan hebben? Mijn broer heeft in zijn studenten kamer wel zijn dildo en condooms open en bloot liggen, en als ik bij hem ben liggen mijn condooms er ook bij. Maar thuis verstoppen we het allebij. Waarom staat mijn reactie niet direct online? Kortom : probeer het vooral leuk en netjes te houden.

Klik hier voor de uitgebreide versie van de huisregels en je privacy. Hoofdinhoud Zoeken Submenu Site-navigatie. Wie is open met ouders over aftrekken?

Ik heb 1 vriend die gewoon thuis met zijn ouders over aftrekken praat. Niet elke dag of zo, maar bij hun is niks taboe. Hij heeft gewoon glijmiddel en een dildo op zijn kamer, niet verstopt of zo.

Zijn moeder ziet dit dus gewoon liggen als ze zijn kamer schoonmaakt. Meerderen zo open met hun ouders? Hij is de enige die ik ken waarbij dit zo is. Ik denk als je zo opgegroeid van jongs af aan dat je niet beter weet. Ik verstop zelfs mijn condooms. Je kunt niet meer reageren. Deze discussie is gesloten op 23 december   [ uur]. Aftrekken is thuis heel normaal. Ik deed het niet tot ik een natte droom kreeg en de lakens vuil maakte.

Toe zei mama tussen de regels door dat ik maar met aftrekken moest beginnen. Nog vier keer een natte droom gehad, maar met het aftrekken zijn die over gegaan. Mijn broertje van 13 en ik slapen op dezelfde kamer en dus trekt hij ook. Hij heeft wel nog geen sperma, maar mama zegt dat hij dan waarschijnlijk geen last van natte dromen zal hebben als eenmaal zijn sperma klaar is.

Ze heeft ons in de herfstvakantie zien aftrekken per ongeluk, maar het is heel normaal dat we aftrekken en we praten en grappen er dikwijls over. Eigenlijk best heel plezant dat we daar met mama over kunnen praten en grappen en ik vind het vreemd dat andere jongens dat niet kunnen.

Het is wel prettig voor die jongen dat zijn ouders daar zo normaal over doen: het is ook heel gewoon. De vraag is alleen of je dat wel met je ouders wilt bespreken.

De meesten vinden het, denk ik, fijner om er met vrienden over te praten. Maar goed dat het kan! Jongen 20, nee het is juist spannend dat m'n zussen zo geil worden als ik me aftrek of getrokken wordt! Ik zie hun ook vingeren tot ze klaarkomen. Normaal gesproken gebeuren deze handelingen stiekem zo niet bij ons en het is heel bevrijdend en nog leerzaam voor beide partijen ook! Het gebeurt natuurlijk ook niet iedere dag.

Vind je het zelf niet vervelend dat ze je zien aftrekken? Vroeger liet ik al mijn sperma in mijn boxer zitten Tot ik te horen kreeg van een vriend dat ik naar sperma stonk.

Wij zijn er heel vrij in en over. M'n 2 zussen en m'n moeder lopen net als ik thuis vaak naakt in de ochtend en avond en ze pakken mijn piemel soms vast, want ze vinden een stijve veel mooier.

Ze vragen of ik me vaak aftrek want ze vingeren best regelmatig heb ik gezien en vinden het prachtig als ik spuitend klaarkom. M'n moeder vindt het best, zolang ik maar niet met ze ga neuken ofzo en vindt een blote man in huis ook fijn zoals ze me heeft laten merken. Heel vrij dus en ook in praten en uitleg over seks, Erg prettig voor ons allemaal.

Ik weet niet of ze het weten Ik ruk gewoon op m'n kamer als niemand thuis wil niet dat ze er iets van mee krijgen maar m'n sperma zit gewoon in m'n boxershort weet niet of ze dat ziet. Jaren geleden, ik was denk of zo, kwamen m'n 2 zusjes van toen een jaar en 2 jaar jonger bij me in bed liggen en vroegen of ik me rukte want ik kreeg een stijve. Ze hebben me toen klaar laten komen en vonden het heel mooi om te zien. Ik vertelde het tegen m'n moeder en die zei dat ik dat voortaan zelf moest doen en het heel normaal is om je af te trekken en het idd heel mooi is om te zien en ik me niet hoeft te schamen als zij het eens zou zien gebeuren.

We zijn heel open over seks thuis en lopen ook altijd naakt. Niks vreemds aan en heel natuurlijk. Wij praten ook vrij over seks. Zelf ben ik homo en me ouders en ik vertellen gewoon alles aan elkaar.

Zo had ik laatst een date met een jongen en die houd van harde seks dus was het een of ander best wel te horen in de huiskamer. Toen hij naar huis was gegaan vroeg me moeder alleen of ik een nieuw bed nodig had Ik zei alleen nee geen nieuw bed maar hij wel een kussen om te zitten..

We praten er niet echt over, maar ik denk dat iedere ouder wel weet dat een zoon zich aftrekt. Dat is heel normaal, gezond en lekker. Mijn moeder 'betrapte' me jaren geleden een keer net voordat ik begon te spuiten.

Ze liep niet weg maar liet me klaarkomen en zei tegen me dat ik voortaan m'n sperma beter in een oude handdoek of zo op kon vangen. Ze kwam bij me zitten en vertelde dat het heel normaal was om te rukken en ze het altijd al mooi had gevonden. Absoluut niks om je voor te schamen, het is de natuur vertelde ze en ook dat en hoe meisjes dit doen. Verhelderend was dat toen voor me en we zijn heel open en bloot erover, ook m'n 2 zussen.

Hier thuis zijn we er open over, paar jaar geleden toen ik beetje in het huishouden aan het helpen was altijd kamers beetje poetsen zocht ik een zakdoek, ik was net op m'n ouders hun kamer aan het poetsen, dus ik keek in m'n vader' zijn nachtkastje maar zag geen zakdoek, dan maar in men moeder haar nachtkastje gezocht, maar vond daar een vibrator en wat speeltjes met enkele erotische kleren.

Na een paar dagen de moed gehad om het te vertellen eerst en beetje geschokt maar na een beetje nadenken tot inzicht gekomen dat het normaal is toen zijn we begonnen over dat ieder zijn behoefte doet, en dat ze van mij vermoedens had dat ik ook masturbeerde want ik was veel op m'n moeder merkte dat. Eerlijk geantwoord en nu brengt ze soms paar condooms mee voor als m'n vriendin eens komt logeren. Ook heeft m'n moeder voor haar een vibrator gekocht haar ouders zijn er tegen omdat we redelijk ver van elkaar wonen en dus elkaar niet iedere week zien, zo kan zij ook haar genotje hebben al is het natuurlijk opletten geblazen met haar ouders in de buurt voor mij heeft mijn moeder dan een sekspoppetje gekocht zodat ik me ook wat kan bezighouden, ook lopen we vaak half naakt rond in huis, soms zelf ook als m'n vriendin hier is.

Gewoon super dat we er zo open voor zijn, het is tenslotte ook maar de natuur hé ons lichaam. Mij ma weet het wel, heb een wat oude Voetbalshirt oude sponsor waar ik in ruk En mee afveeg. Als me shirt plakkerig is gaat hij de was in en Leg me ma in me kastje.

Als ik dan ga rukken Pak ik hem weer. Ik heb altijd een doek bij m'n bed om m'n sperma in te spuiten. M'n ma legt er steeds een schone neer. En m'n zussen weten dat ook gewoon. Hier praat ik er niet over thuis bedoel ik. Maar bij mijn vriendje zijn vader wel. Die vader gaf ons toen ik daar ging logeren een doos met cadeau papier. En er zaten allemaal sex speeltjes in enzo. Zo lief. Mijn ouders weten dat ik masturbeer. Er wordt niet uitgebreid over gepraat of zo. Mijn broer is een jaar ouder en toen hij 14 werd heeft mijn pa aan ons uitgelegd dat het gewoon is om te doen.

Meisje 21 jaar: Weet je lief dat zijn broertje van jou droomt? Het broertje van mijn viend zei dat hij van mij droomde. Het was ook voor het eerst dat hij met een meisje in bed lag. En ik had wel in de gaten dat hij me goed bekeek tijdens het omkleden.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl