Geile

Geile oma sexverhalen vrouw zoekt jonge knul

Dinsdag 9st, April 2018 2:54:53 Am
[BANCHOR] erotisch speelgoed
Stuur een gratis bericht
naar idabien
Online
idabien
  • 27 jaar Vrouw, Leeuw
  • Tinray, Netherlands
  • Arab(Basic), Engels(Basic)
  • Reanimator, Expediteur
  • ID: 4571871548
  • Vrienden: dnangel1485, skype_qs4321
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 182 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Norma
Bekeken: / 4878
Telefoon: / +312329-872-42

Beschrijving:

Live Webcam dames. Webcam Filmpje van de dag. Toegevoegd door: harrie op Oct Ik ben bij mijn oma opgegroeid en kom er nog dagelijks.

Ik slaap erook veel. Mijn opa is helaas al heel wat jaren overleden. Ik kan hem nog maar weinig voor me halen. Mijn oma heeft mij nooit wat laten merken. Ze is er altijd voor me. Ze is een mooie vrouw en alleen een beetje mager voor haar lengte. Ze kleed er altijd erg leuk. Nu is het een jaar terug dat het gebeurde. Als ik dan s,morgens uit bed komt loop ik altijd naar mijn oma en kust haar goede morgen.

Ze beantwoord mijn kus met ook een zoen. Dan mag ik haar altijd graag even om haar middel pakken en knuffelen. Dat vind ze ook heerlijk en dan zegt ze altijd, wat ben jij toch een lieve jongen. Dat was toen ook weer. Alleen had ik een stijve lul,en dat was ik even vergeten. Ik zoende haar en ik drukte haar weer tegen mij aan en knuffelde haar. Maar ook mijn stijve lul.

Ze voelde hem goed en zachtjes zei ze. Oma is wel oud ,maar ik heb nog wel mijn behoeftes hoor. En zeker met zo,n jonge staaf in mijn rug.

OH sorry oma ik was dat even vergeten. Geeftt niet jongen ,het voelde lekker aan. Zo heeft een oude dame ook weer wat in haar leven. Dus U vond het niet erg? Nee waarom het ging toch per ongeluk? Ja echt waar hoor. Nou als was het dat je het expres deed ook wel leuk. Dit kan toch geen kwaad jongen. Goh ik was blij dat oma dat zo opnam. Ik liet haar los en oma keek naar mijn slip en zag mijn paal wel staan. Zo nog even en je slip is te klein. Lang geleden dat ik zo,n pik weer zie in die stand.

Oma waarom heb je nooit een andere man genomen? Nee jongen ,ten eerste had ik jouw nog om op te vangen. Maar de seks dan , miste je dat dan niet? Ja zeker,maar daar wen je ook wel aan ,hoewel het nooit weg gegaan is bij mij. Maar daarom zal ik nog weleens graag een mooie pik willen zien. Oma niet boos worden op mij ,maar je mag mijn pik wel een keer zien hoor,als je het goed vind. Als jij mijn kleinzoon niet was wilde ik dat zeker wel,heel graag zelfs.

Nou wat maakt dat uit,niemand die het weet toch,alleen jij en ik. En ik vind u zo lief dat ik dat wel voor je wilt doen. Erg lief van je,wat ben jij toch ook een schat zeg. Ik kon er de eerste nachten niet van slapen. Ik piekerde mij suf hoe oma haar moet voelen. Maar ze komt er eerlijk vooruit dat ze het niet vies van mij vond om mijn harde pik te voelen. Als ik einde van de week weer bij oma slaapt zal ik het weer doen.

Lekker mijn harde pik tegen haar kont duwen , en gelijk knuffelen Vrijdag avond ging ik weer naar oma toe en bleef zo als gewoonlijk weer slapen.

Oma was weer erg lief en ze had sate voor me gemaakt. Ik bedankte haar en gingen al vroeg naar bed. De volgende morgen werd ik wakker en hoorde oma al in de keuken. Mijn pik stond goed stijf en ik zal hem weer tegen oma aan drukken. Ik liep de trap af en oma was broodje aan het klaar maken. Ja heerlijk ben niet wakker geweest. Ik liep op haar af en gaf haar een zoen en ik drukte mij weer lekker tegen haar aan met mijn pik tegen haar kontje. Ze voelde hem en ze drukte terug. Zo hij staat weer flink stijf he.

Ja oma elke morgen. Dat noemen wij altijd een ochtend c erectie, een odol Een odol wat is dat? Dat is een ontzettende dikke ochtend lul jongen. We moesten er allebei hartelijk om lachen. Kijk maar uit dat je niet door mijn nachthemd prikt. Zal ik het proberen oma. Om hem door je nachthemd te duwen. Nou je bent een flinke knul als je dat red. Ik pakte mijn lul uit mijn slip en drukte hem tegen haar bilnaad aan. Oma duwde haar kont naar achteren. Ik deed maar wat ,maar oma zei. Zie je nu ,je weet niet eens waar je moet wezen.

Je zit veels te hoog. En ze duwde mijn pik naar beneden waar haar bilnaad zat. Nu was dit ook de eerste keerdat ze mijn stijve vast had. Joh wat een grote pik heb jij al. Laat eens zien? Ze draaide haar om en ze hield hem vast. God man ,wat een mooie pik heb jij, beste stamper voor je zestien jaar. Ja we staan hier nu zo,maar als je ouders dit weten. Kom oma je denkt toch niet dat ik dat gaat zeggen,gaat ze niks aan hoor.

Ik vind u lief en mag u gerust mijn pik vast houden. Lekker dan ,en ze pakte hem met twee handen vast. Zal niet meer weten hoe dat voeld zo,n knoepert in mijn doosje. Ik vond het wel geil dat ze dat zei. Ja jongen ik weet wt je wlit zeggen ,maar dat is te veel gevraagd. Oma dan er alleen maar even tegen aan als u dat zo graag wilt. Lopen we niet te hard van stapel. Jij met zo,n oud wijf. U bent niet oud,u bent niet dik.

U heeft nog een plat buikje. Vind je die dan mooi. Ja oma ,u heeft een mooi lijf, en ik tilde haar nachthemd van achteren op zodat ik haar kont en rug zag. Ze had een witte oma slip aan,en ik liet mijn hand over haar rug gaan. U ziet er goed uit hoor voor je 61 jaar. Ze draaide haar om en ze liet mij haar van voren ook zien. En dit dan? Oh Oma ,en ik pakte haar beet en trok haar tegen mij aan om haar te zoenen en te knuffelen. Door dat prikte mijn pik tegen haar buik aan.

Oma vond het fijn en ik hoorde haar hijgen.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl