Geile

Verslaafd aan sperma wil jij neuken

Dinsdag 23st, Januari 2017 11:34:42 Am
[BANCHOR] achterpagina del
Stuur een gratis bericht
naar Shaunyo
Offline
Shaunyo
  • 34 jaar Vrouw, Krab
  • Groningen, Netherlands
  • Bengalen(Gemiddeld), Frans(Basic), Hindi(Bekwaamheid)
  • Choreograaf, Oncoloog
  • ID: 3347429281
  • Vrienden: musicpassion17, onlineweb1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Nee
Hoogte / 184 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Parijs
Bekeken: / 6524
Telefoon: / +312958-295-23

Beschrijving:

Elke week weer blijkt iets waarvan we denken dat het slecht voor ons is, juist een heilzame werking te hebben. Deze week blijk je van koffie sneller af te vallen, daarvoor was het pizza die tegen kanker beschermt en bij herhaling is het rode wijn dat voor alles goed is. Hoe wetenschappelijk zijn al die onderzoekjes eigenlijk? Zou het soms zo zijn dat je de onderzoeksresultaten die je graag wilt zien ook vindt?

En dat seks zonder condoom, roken, vet eten en zwaar drinken eigenlijk dus óók gezond zijn? Jawel, dat klopt echt. Zoals met die seks zonder condoom. Uit een onderzoek van een Amerikaanse universiteit kwam naar voren dat de vrouwen wiens partner geen condoom gebruikt, gelukkiger zijn. Een stofje in sperma dat het humeur beïnvloedt. En o ja, de wetenschappers ontdekten dat de positieve effecten van sperma het sterkst zijn als het oraal wordt ingenomen.

Even slikken dus. Goed, nog ééntje: ook roken is goed voor u. Rokers zetten namelijk nog een beetje een rem op de westerse epidemie van vetzucht. Uit veel studies blijkt dat rokers dunner zijn dan niet-rokers. Daarnaast werkt roken preventief bij een aantal vormen van dementie. Voor wie wil weten waarom stress, het gebruik van mobiele telefoon, heel veel tv kijken en het luisteren naar harde eentonig muziek, boksen, heel hard motorrijden en zout eten ook gezondheidswinst oplevert, zie:.

Welingelichte Kringen. Voor wie wil weten waarom stress, het gebruik van mobiele telefoon, heel veel tv kijken en het luisteren naar harde eentonig muziek, boksen, heel hard motorrijden en zout eten ook gezondheidswinst oplevert, zie: Bron nen :    The Guardian. Voorpagina Over ons Contact Adverteren Op uw site? Door gebruik te maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen en uitlezen van cookies door de website Welingelichte Kringen of haar adverteerders.

Noodzakelijk Altijd ingeschakeld.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl