Hoe

Mooie blote tieten eerste vibrator kopen

Woensdag 28st, Februari 2017 10:46:45 Am
[BANCHOR] master bateing
Stuur een gratis bericht
naar CrEsT
Online
CrEsT
  • 27 jaar Vrouw, Stier
  • Noithedaht, Netherlands
  • Telugu(Bekwaamheid), Vietnamees(Mooi zo)
  • Internationale, Biochemicus, Viroloog
  • ID: 7643223876
  • Vrienden: HeikeSenpai, lola2, lawrrg11
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 161 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Patsy
Bekeken: / 7776
Telefoon: / +312693-559-27

Beschrijving:

Vanochtend deelde ze tijdens de open dag van de HvA Folia's uit. Dit deed ze met ontbloot bovenlichaam. Aan het begin van de ochtend stond Medard in het Kohnstammhuis, waar de open dag van de faculteit Onderwijs en Opvoeding plaatsvindt.

Even later ging ze naar het Wibauthuis van de faculteit Maatschappij en Recht. Aanleiding voor de actie was het besluit van twee HvA-faculteiten om tijdens de open dag de nieuwste Folia-editie uit de bakken te halen omdat de cover aanstootgevend zou zijn. De foto verwijst naar een stuk over de Boobie Bible , een initiatief het Feminist Committee FemCom , een groep feministische studentes aan de Universiteit van Amsterdam, waar ook Medard lid van is.

De HvA liet Medard haar gang gaan. Anderen durven niet eens naar me te kijken, terwijl die gêne dus nergens voor nodig is. Toen Medard naar het Wibauthuis ging werd ze persoonlijk verwelkomd door Jean Tillie, voorzitter van de faculteit Maatschappij en Recht, een van de faculteiten waar de Folia's zijn weggehaald. De twee stonden een moment ontspannen met elkaar te praten. Ietje Veldman, voorzitter van de faculteit Onderwijs en Opvoeding, liet weten dat de kwestie 'veel te groot wordt gemaakt' en wilde verder niet op de actie ingaan.

HvA-woordvoerder Paul Helbing zegt dat hij het 'erg jammer' vindt dat deze actie gevoerd wordt. Dus ik vind dat we als hogeschool niet zo'n heel goede beurt maken. Het besluit van de HvA leidde vrijdag tot ophef in de media. Die had eerder tegenover Folia gezegd dat het nadrukkelijk niet om censuur gaat. Morgenmiddag, zodra de open dag is afgelopen, leggen we de magazines weer terug.

Het gaat Tillie om de context. In die context hoeft er wat mij betreft geen blad met blote vrouwen op de cover in de bakken te liggen. Er komt een heel gemeleerd publiek af op de open dagen,' aldus HvA-woordvoerder Paul Helbing.

Na de berichten over de ban deden verschillende studentenclubs op sociale media een oproep om tijdens de open dag van de HvA Folia's uit te delen, waaronder FemCom en de Amsterdamse studentenvakbond Asva. Asva-voorzitter Xandra Hoek zei vanochtend in het Wibauthuis dat ze verbaasd was dat de Folia's werden weggehaald. De hogeschool is een publieke instelling, die zou zo'n discussie gewoon moeten voeren.

Potentiële HvA-studenten liepen zaterdag ook bij de locatie Leeuwenburg tegen lege Folia-schappen aan. Naast de faculteiten Onderwijs en Opvoeding en de Maatschappij en Recht heeft ook de faculteit Techniek het magazine uit het gebouw laten halen, blijkt uit een rondgang van Folia.

Faculteitsvoorzitter Gerard van Haarlem was zaterdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar. Door het blad te verwijderen wekt de HvA volgens de vierkoppige redactieraad de indruk dat de discussie over het taboe op blote borsten niet zou mogen worden gevoerd. Open brief redactieraad Folia.

Niks meer missen? Foto: Daniël Rommens. Steffi Weber. Willem van Ewijk. Path Created with Sketch. Matilda Medard in het Kohnstammhuis vanochtend. Pauw Het besluit van de HvA leidde vrijdag tot ophef in de media. Asva Na de berichten over de ban deden verschillende studentenclubs op sociale media een oproep om tijdens de open dag van de HvA Folia's uit te delen, waaronder FemCom en de Amsterdamse studentenvakbond Asva.

Persvrijheid Door het blad te verwijderen wekt de HvA volgens de vierkoppige redactieraad de indruk dat de discussie over het taboe op blote borsten niet zou mogen worden gevoerd.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl