Hoe

Sex op een boot pijn aan anus bij ontlasting

Donderdag 19st, December 2017 6:0:1 Am
[BANCHOR] ronnie geslacht
Stuur een gratis bericht
naar UEFA
Offline
UEFA
  • 49 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Oranjestad, Netherlands
  • Deutsch(Vloeiend), Bengalen(Bekwaamheid), Frans(Gemiddeld)
  • Redder, Makelaar
  • ID: 6692618213
  • Vrienden: courtneytabor2, teens10
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 187 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Vickie
Bekeken: / 3636
Telefoon: / +312137-763-47

Beschrijving:

Een Colombiaanse reisorganisatie heeft all-inclusive zojuist naar een nieuw, maar vooral bizar, level getild. Hierin zijn condooms, alcohol en eten inbegrepen.

In de reclamevideo is ook te zien dat er een 'drugsvriendelijk' beleid zal zijn. Er is plaats voor dertig gasten en er zullen zestig dames aanwezig zijn: twee meisjes per persoon dus. Of zelfs meer, als je de website mag geloven. De meisjes zijn er om het jou naar je zin te maken. Als je speciale wensen of fantasieën hebt, laat het weten. Er is geen gevaar: ze zijn getest op seksuele aandoeningen en we kijken er streng op toe dat er altijd condooms gebruikt worden.

Die zullen uiteraard voldoende in voorraad zijn. De reis vindt plaats van 24 tot 27 november in de buurt van de Colombiaanse havenstad Cartagena. Het officiële campagnefilmpje werd van YouTube gehaald wegens de expliciete beelden.

Sergio Londoño Zurek, de burgemeester van Cartagena, was niet blij met de trip die werd aangeboden en sprak zich ertegen uit op Twitter. Dat is niet het toerisme dat wij vertegenwoordigen. PorCartagena zal het niet toestaan. STER Advertentie. Zondag 8 oktober - uur Door: Ginette. Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies. Bekijk alles. Populair op FunX. Vader en zoon die jogger 25 doodschoten toch opgepakt. Gedetineerden zitten steeds vaker op social media: hoe kan dat?

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl