Hoes

Hoe een vibrator gebruiken erotische massage voor paren

Donderdag 4st, Oktober 2018 1:14:5 Am
[BANCHOR] volleball kont
Stuur een gratis bericht
naar jumargunda
Offline
jumargunda
  • 35 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Werth, Netherlands
  • Deutsch(Beginner), Telugu(Gemiddeld), Japans(Geavanceerd)
  • Gastro-enteroloog, Anesthesist
  • ID: 3325686952
  • Vrienden: ferret-pitson, in.imran, sfella1
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 181 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Ja
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Judy
Bekeken: / 7656
Telefoon: / +312829-491-16

Beschrijving:

Gelukkig is het makkelijker dan je denkt om jezelf klaar te laten komen met een vibrator, als je weet wat de juiste techniek is. In dit artikel krijg je een kant-en-klare handleiding om jezelf heerlijk te verwennen met je nieuwe vibrator. Allereerst wil ik je feliciteren.

Niet veel vrouwen nemen het voortouw bij het terugnemen van de controle over hun eigen orgasme. Jij bent zo stoer om uit te zoeken hoe jij jezelf kan verwennen, omdat je nu eenmaal een sterke en onafhankelijke vrouw bent. Als dit je eerste keer met een vibrator is, zijn er een aantal dingen die je moet weten. Het is niet dat de wereld vergaat als je het verkeerd doet. Maar het is veel lekkerder als je precies weet hoe je alle gevoelige gedeeltes van je lijf op de juiste manier kunt bespelen.

Ik geef je daarnaast wat geheime tips, die je helpen om de juiste vibrator uit te zoeken en daar nog meer uit te halen. Een vibrator is een dildo  met een klein motortje erin.

Door de vibrator op de "aan-stand" te zetten, gaat dit motortje draaien. En daardoor krijg je een trilling "vibreren" is een duur woord voor "trillen. De trilmotor is vergelijkbaar met die in je mobiele telefoon. Meestal werkt een vibrator op batterijen, maar er zijn ook exemplaren die je aansluit op het stopcontact.

Volgens Wikipedia werd de vibrator rond de 19de eeuw uitgevonden en worden er in Nederland jaarlijks een miljoen exemplaren van verkocht. Als je er nog nooit één gebruikt hebt, kan je overweldigd raken als je kijkt naar alle verschillende modellen.

Er zijn er duizenden, dus hoe maak je de juiste keuze? Als je er voor het eerst één gebruikt, raad ik je aan een simpele vibrator te kiezen in een niet al te grote uitvoering. Geen krommingen, ribbels, externe clitoris-stimulatie of andere fratsen. Gewoon een gemiddeld geprijsde vibrator op batterijen met een paar verschillende snelheden.

Je hebt de exotische opties nog lang niet nodig. En het is beter dat je eerst zelf leert om een vibrator te gebruiken door te ontdekken wat je lekker vindt, dan dat je euro uitgeeft aan een luxe model met allerlei toeters en bellen. Wat kun je doen om in de stemming te komen? Hier wat suggesties , kies wat van toepassing is wat jij lekker vindt dus :. Zoals je met je vriendje zou beginnen met wat voorspel, kan je dat ook bij jezelf doen.

Je lichaam kent meer gevoelige plekjes dan alleen je vagina. En zoals je hebt geleerd zal je uiteindelijke orgasme een stuk fijner en intenser worden, als je die plekjes van te voren stimuleert. Neem daarom ongeveer een half uurtje om eerst aandacht te besteden aan de rest van je lijf. Op die manier kom je zowel emotioneel als lichamelijk in de stemming, en werk je toe naar een heerlijk orgasme.

Maak een lijstje. Zet daar alle gevoelige plekjes van je lijf op, maar laat je vagina hier nog even buiten. Daar kom ik zometeen op terug.

De ene vrouw is de andere niet. Voor jou kan het als raar aanvoelen om de binnenkant van je elleboog te stimuleren, maar andere vrouwen kunnen er helemaal wild van worden. Dus kies vooral wat voor jou aangenaam voelt. Stap 1 : Streel jezelf rond maar niet op de gevoelige plekjes. Stap 2 : Neem je vibrator, smeer hem in met wat glijmiddel en laat deze trillen rond de gevoelige plekjes.

Zo kan je lijf alvast wat gerend raken aan het geluid, de sensatie en het algehele gevoel van het apparaat. Of het nou je borsten of je voeten zijn, geef er wat aandacht aan. Gebruik eventueel een massageolie die je ook als glijmiddel kan gebruiken. Stap 4 : Gebruik je vibrator om de gevoelige plekjes te masseren. Stap 5 : Neem je meest favoriete plekje en besteedt hier extra aandacht aan. Voordat je overgaat tot het stimuleren van je vagina, geef je eerst wat extra aandacht aan het stimuleren van je meest gevoelige plekje.

Streel het, gebruik je vibrator of geef het aandacht op een andere manier die je fijn vindt. Sommige vrouwen zijn orgasmisch in andere erogene zones dan hun vagina. Zij kunnen klaarkomen door alleen dit plekje te stimuleren, of het nou de binnenkant van hun dijen of hun oorlelletje is. Ben jij dat? Geniet ervan. Heb jij dat niet? Geeft niets. De volgende tips voor het gebruiken van een vibrator zullen je in extase brengen. Als het goed is ben je nu behoorlijk opgewonden. Voordat je naar je vagina gaat, bouw je de spanning nog even op.

Hoe geiler jij jezelf maakt en hoe meer je lijf verlangt naar een orgasme, hoe fijner het straks voelt. Strijk met je vibrator met lichte druk langs je vagina, van onder naar boven. Begin helemaal aan de onderkant en ga door tot net aan je clit. Raak deze heel zacht aan en begin dan weer opnieuw.

Ga zo langzaam dat je lichaam smeekt om meer, maar geef het jezelf nog niet. Doe je het goed, dan ontplof je bijna van geilheid. Stimuleer jezelf op je favoriete manier, en hou dit een tijdje vol. Geeft dit niet het gewenste gevoel? Probeer dan dit:. Door het stimuleren van de clitoris zal je waarschijnlijk klaarkomen. Dat gaat niet vanzelf, dus geef het wat tijd. Experimenteer met de stappen hierboven.

Als je dan nog niet klaarkomt, zijn er twee mogelijkheden:. Of pak de  huid aan de bovenkant van je vagina met één hand vast en trek deze naar je toe. Op deze manier komt je clitoris meer bloot te liggen.

Is je clitoris erg gevoelig? Haal de druk er dan vanaf. Stimuleer niet je clitoris, maar het stukje huid erboven.

Er zit een flapje huid vlak boven je clitoris, als je dit aantikt met de vibrator zal ook je clitoris gestimuleerd worden maar een stuk minder intens.

Sommige vrouwen kunnen niet klaarkomen van clitorale stimulatie alleen. En voor vrouwen die het wel kunnen, kan het intenser voelen om meerdere gebieden tegelijkertijd te stimuleren.

Zeg nou zelf. Als je zoveel erogene zones op je lijf hebt. Waarom zou je het dan bij eentje houden? Nu je het gespeel met je clitoris achter de rug hebt, is het tijd voor wat anders. Je kan je vibrator natuurlijk ook inbrengen. Veel vrouwen komen niet klaar van penetratie alleen.

Dat geldt ook voor het zomaar inbrengen van een vibrator. Hoewel het aangenaam zal zijn, kan je met een paar simpele trucjes ervoor zorgen dat het tot een diep orgasme komt. Deze zit aan de bovenkant van je vagina je weet wel, aan de kant van je navel. Lees hier een artikel over hoe je de G-spot vindt. Of kijk naar het onderstaande plaatje:. Wanneer je de vibrator naar de G-plek brengt, kan je tegelijkertijd met je andere hand je clitoris stimuleren.

Of je kan een vibrator met clitorisstimulator kopen. Deze kan zowel je G-plek als je clitoris stimuleren. Deze vibrator wordt ook wel een "rabbit" genoemd. Ja, dat kan. Heel handig is het niet. Doordat de meeste vibrators geen standaard handvat of uitstulping aan het eind hebben, bestaat het gevaar dat deze naar binnen schiet.

Dat is geen leuk gesprek om te hebben bij de EHBO. Daarom kan je beter een buttplug gebruiken, zolang je een beginner bent. Met de uitstulping die daar aan vast zit, wordt het heel onwaarschijnlijk dat deze naar binnen schiet. En buttplugs kan je ook aanschaffen met een trilmotortje erin. Wel zijn er enkele voorzorgsmaatregelen als je met anale sekstoys aan de slag gaat:. Als je man leert hoe hij zijn penis moet gebruiken, kan hij je G-spot stimuleren. Dat is natuurlijk prachtig.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl