Kutje

Dikke pik komt klaar vrouw met dikke tieten

Zaterdag 17st, December 2017 7:12:23 Pm
[BANCHOR] playboy nuds
Stuur een gratis bericht
naar fdashiell
Offline
fdashiell
  • 45 jaar Vrouw, Vissen
  • Sint gertroyd, Netherlands
  • Turks(Geavanceerd), Tamil(Basic), Vietnamees(Beginner)
  • Bionic, Verzender, Tuinarchitect
  • ID: 8332374683
  • Vrienden: ThoriqFauzan, shelbylg91
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 3
Hoogte / 183 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Paula
Bekeken: / 2387
Telefoon: / +312651-552-64

Beschrijving:

Extra Startpagina Meer over dit blog. Gepost door Barracuda op 15 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Gepost door Barracuda op 32 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Klokkenluideronline. Gepost door Barracuda op 35 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Labels: Boublog. Gepost door Barracuda op opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Gepost door Barracuda op 52 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: YouTube. Gepost door Barracuda op 46 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Gepost door Barracuda op 8 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Anarchiel. Gepost door Barracuda op 92 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: De Standaard , Poppenkast. Gepost door Barracuda op 60 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Gepost door Barracuda op 25 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Labels: DWDD. Nu was daar ook alle reden toe omdat een van de medewerkers van deze zweefwebplek een werkelijk geniale inval kreeg: 'Het begint vele alerte mensen nu toch wel steeds vaker op te vallen dat elke keer wanneer er iets belangrijks gebeurt in de wereld, Joran van der Sloot als joker wordt ingezet in het spel van de media. Joran blijkt de perfecte afleidingsmanoeuvre voor bewustmakend nieuws. Op het moment dat dit nieuws via alternatieve websites bekend wordt gemaakt, komt Joran in Nederland in het landelijke nieuws.

En nog het meest opvallend: Geen van deze figuren wil ook maar toegeven dat het Joran-complot wel erg vergezocht is. De oogst: 'Wacht maar mensen, nog een paar jaar en dan hebben de chemtrails hun werk gedaan en is iedereen onder de invloed van de nieuwe, kapitalistische, zoinistisch-amerikaanse invloed', 'Lach er maar om. Ik ben er van overtuigd dat programma's als Oh Oh Cherso, waar ook HP over schrijft, zijn gemaakt om ons dom te houden', 'Mark heb je ' Press for truth' gezien?

Mark heb je 'Zeitgeist' en 'Zeitgeist Addendum' gezien? Mark heb je 'Loose Change' gezien? Mark neem jij jezelf serieus? En de wereld om je heen? Als een voorbeeld van een stug volhoudende ontkenner omdat hij niet de wil had om werkelijk te onderzoeken waarop hij zijn mening al die tijd heeft gebaseerd', 'HP valt door de mand!!!

Gepost door Barracuda op 14 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Het Nieuwe Journaal. Gepost door Barracuda op 4 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Artikel 7. Met name bij het Vrije Volk is altijd wel weer een zure mopperaar te vinden wiens voornamen we niet mogen weten en die pas tevreden is als hij Geert levensgroot en het liefst in Full HD op het scherm ziet.

Zelfs de rechtse zender waar ze al jaren over hebben zeuren, wordt niet zonder slag of stoot geaccepteerd. Dat verzonnen fenomeen krijgt helaas teveel aandacht via andere zuiltjes. Klimaatgoeroes en autohaters? Weg ermee! Hoogeveen bij zijn stokpaardje aanbeland: de belastingcenten. Zijn belastingcenten! Als het aan deze Hoogeveen ligt, kan de shovel vandaag nog door het Mediapark.

Hoogeveen heeft namelijk een loodzware Pdf geproduceerd , waarin hij concludeert dat te veel subsidiesponzen met een uitzendlicentie telt. En dat allemaal van zijn belastingcenten! Maar veel interessanter is de strijd van Hoogeveen tegen het 'belastingonrecht', u weet wel, zijn zuur verdiende belastingcenten die niet aan algemene middelen mogen worden besteed. Uit het document blijkt dat Hoogeveen in de jaren negentig al consequent weigerde omroepbijdrage te betalen omdat deze zijn wortels zou hebben in de Duitse bezettingstijd.

Kijk, dat zijn nog eens argumenten. Zondagen lang moet Hoogeveen bezig zijn geweest met het verzinnen van een list om toch vooral geen belasting af te dragen. Dat is niet gelukt, want de dienst omroepbijdragen viel met de politie van Putten in zijn huis binnen en nam tot overmaat van ramp van cassettedeck, twee videorecorders en Denon cd speler mee.

Daarna beklaagde Hoogeveen zich bij de SP, maar Hoogeveen kreeg de videorecorders niet terug, want dat was ook volgens SP'er Harry van Bommel gewoon een ontvangsttoestel en hij had immers niet betaald. Daarop werd Hoogeveen zo boos dat hij de Dienst Omroep Bijdragen voor het gerecht sleepte, wat hij verloor, en nog meer geld moest betalen.

In hoger beroep betoogde Hoogeveen dat de gefiscaliseerde omroepbijdrage plus reclame ter financiering van regionale publieke omroepen is in strijd is met Europese rechtsregels. En terwijl de politiek inmiddels de omroepbijdrage afschafte, besliste het hof dat de videorecorders terug moesten.

Dat zal Hoogeveen ongetwijfeld als een overwinning hebben opgevat. In de jaren daarna wond Hoogeveen zich weer op over het besluit van 'onze dik betaalde omroepbobo J. Welke logo's tussen en met behulp van uw belastinggeld opnieuw zijn gewijzigd. Pagina's gedreutel van een doorgeschoten querulant die nooit eens rustig naar Lingo zal kijken, maar meent dat hij eeuwig uitgekleed wordt door de linkse kerk van Hilversum.

Gepost door Barracuda op 77 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Vrije Volk. Gepost door Barracuda op 64 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Blogger. Gepost door Barracuda op 61 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Aart Liberty. Labels: WAC Holland. Gepost door Barracuda op 30 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen! Labels: Argusoog. Gepost door Barracuda op 5 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Labels: Artikel 7 , Trouw , Vrije Volk. Is er eigenlijk nog nieuws over Julian 'Lekmans' Assange, de Wikileaks hoofdredacteur die onlangs in Zweden werd beschuldigd van aanranding en meent dat hij het slachtoffer is van een smeercampagne van Amerikaanse inlichtingendiensten?

Jawel, volgens zijn twintigjarige zoon Daniel is het toch echt niet de eerste keer dat de kennelijk nogal licht ontvlambare Julian ruzie met vrouwen zoekt. In het inmiddels uitgelekte politierapport valt eindelijk te lezen wat er echt is gebeurd tussen Julian en twee Zweedse vrouwen.

De vrouw die Assange voor een lezing naar Zweden haalde, Anna Ardin, zegt dat er ruzie ontstond over een gescheurde condoom. Ardin wilde niet meer, maar Julian accepteerde dat blijkbaar niet. De volgende dag drong tijdens een lunch een andere vrouw zich aan hem op die hem twee keer meenam naar haar flat. Zij ergerde zich aan het feit dat Assange in de metro van Stockholm alleen nog maar oog had voor zijn computer en mobiele telefoon om verhalen over zichzelf te lezen.

Daarna zouden beiden toch nog het bed hebben gedeeld, maar zonder condoom. De twee gingen zonder ruzie uiteen, maar Assange beantwoordde haar telefoontjes niet meer. Vervolgens belde B. Ardin en toen Assange weigerde om zich te laten testen op STD, besloten beiden aangifte te doen.

Uiteindelijk dikte de politie het hele incident aan tot 'aanranding'. Julian lijkt de 'smeercampagne' dus hoofdzakelijk te danken te hebben aan zijn eigen slippertjes.

Al kan het altijd gekker. Dorpgek Webster Tarpley heeft weer eens twijfels omtrent Wikileaks zelf. De verdenking is mede ontstaan door de laatste vrijgaven  van de 'Afghan War Diary ' documenten. Zo moet het ongeveer kloppen. Huishoudelijk: Barracuda is er maandag weer. Gepost door Barracuda op 43 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!

Nieuwere posts Oudere posts Homepage. Abonneren op: Posts Atom.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl