Kutje

Massage voor echtparen lekkere geile moeder

Zondag 3st, November 2018 9:16:26 Am
[BANCHOR] vrouwelijke pornosterren
Stuur een gratis bericht
naar judymrg
Online
judymrg
  • 40 jaar Vrouw, Waterdrager
  • Marigot, Netherlands
  • Urdu(Basic), Perzisch(Basic)
  • Schilder, Bakker
  • ID: 9165629896
  • Vrienden: pscottini
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 164 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinker / Nee
Contacten
Naam / Yvonne
Bekeken: / 8567
Telefoon: / +312315-294-57

Beschrijving:

Zou je graag een keer een ontspanningsmassage workshop willen volgen maar voel je je niet op gemak in een grote groep, dan heb je bij Balancing de mogelijkheid om een massage voor twee te volgen. Deze workshop is speciaal bedoeld voor stellen, partners, vrienden kortom iedereen die het fijn vindt om te masseren en gemasseerd te worden.

In deze workshop staat de aandacht voor het individu centraal. De massagetechnieken worden door mij voorgedaan waarna je het zelf gaat oefenen op je partner. In deze workshop ben je zowel gever als ontvanger. Jullie bepalen samen in welke volgorde. Het doel van de workshop is het leren van een aantal massage technieken. Jullie gaan een aantal basis massagetechnieken leren, daarnaast zullen ook een aantal technieken uit o.

Na de workshop zijn jullie in staat om elkaar een ontspannende massage te geven. We werken tijdens de workshop vooral op de achterkant van het lichaam dit omdat hier vaak de stress gebieden in ons lichaam zitten. Mocht er behoefte aan zijn dan kunnen we ook andere delen van het lichaam meenemen in de workshop. Dit kunnen we vooraf in overleg bepalen. Naast dat we stil staan bij de technieken is er ook aandacht voor de afstemming op de partner en een goede massage houding.

Natuurlijk is het ook mogelijk om de workshop te volgen in je eigen vertrouwde omgeving. Na afloop krijgen jullie een klein flesje massage olie en een hand-out met alle technieken mee om het geleerde in de praktijk te gaan oefenen. Heb je interesse in een workshop of wil je meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact op via het contactformulier , telefonisch of via de email.

Tijdens de massage maak ik gebruik van een olie op basis van amandelen. Voor mensen met een allergie voor noten is er ook een olie op basis van druivenpitten aanwezig.

Naar de inhoud springen Zou je graag een keer een ontspanningsmassage workshop willen volgen maar voel je je niet op gemak in een grote groep, dan heb je bij Balancing de mogelijkheid om een massage voor twee te volgen. Share this: Klik om te delen op Facebook Wordt in een nieuw venster geopend Klik om op LinkedIn te delen Wordt in een nieuw venster geopend Klik om te delen met Twitter Wordt in een nieuw venster geopend Klik om dit te e-mailen naar een vriend Wordt in een nieuw venster geopend Meer Klik om af te drukken Wordt in een nieuw venster geopend.

Vind ik leuk: Like Laden…. Plaatsen op Annuleren. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres. Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. E-mail-controle mislukt, probeer het opnieuw. Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl