Kutje

Sex met je leraar sex club tilburg

Zaterdag 13st, Juli 2017 11:54:44 Pm
[BANCHOR] latina straat
Stuur een gratis bericht
naar reychilyn
Offline
reychilyn
  • 20 jaar Vrouw, Leeuw
  • Westerly, Netherlands
  • Bengalen(Geavanceerd), Turks(Vloeiend), Frans(Beginner)
  • Psychotherapeut, Parodontoloog
  • ID: 5794564325
  • Vrienden: cab, rtnj
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 183 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Eerste
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Phyllis
Bekeken: / 9984
Telefoon: / +312153-962-98

Beschrijving:

Aii, vind je je leerkracht ook echt leuk? Anders kan je langzaam zonder dat hij het doorheeft afdruipen en afstand nemen. Ik hoop dat ik je heb kunnen helpen x. Hoi Ja, dit is inderdaad niet zo goed. Het is eigenlijk zelfs illegaal. Volgens mij is het beter dat je jullie relatie stopzet. Hierover praten met je ouders is een goed idee, maar ze kunnen misschien wel heftig reageren. Jij kent hun natuurlijk het beste. Veel succes Bye.

Als jij niet wilt strippen als beroep hoeft dit niet. Ik zou wel vertellen aan je ouders dat je een relatie hebt. Hopelijk kunnen zij je verder helpen. Hey, ik wil grof zijn maar het ziet er allemaal preies el vrij heftig uit he meid? Nu ik weet dat ik me nooit in jou schoenen kan zetten maar dit is een keuze dat je echt zelf moet maken, wil je ook later een relatie met hem of wil je het liever afronden.

In het tweede geval aangezien het toch het einde van het schooljaar is zo ik er gewoon tegen zeggen dat je het wel leuk vond maar niet het gevoel hebt dat je het juiste bent aan het doen en het daar leiver zou bij laten of misschien wachten tot je wat ouder bent, er komt nu toch een zomervakantie aan aarmee je kan kiezen om wel of geen tijd met hem te spenderen en zo ook dichter bij elkaar te komen of eerder wat afstand te nemen Veel liefs.

Hey Anoniem! Om je gerust te stellen : je hebt gezelf NIET in de nesten gewerkt, je bent gewoon een andere weg ingegaan.

Doe alleen de dingen waar jij je GOED bij voelt. Als hij zegt dat je van je beroep een stripper moet maken, en jij wilt dat niet, moet dat niet. Jij maakt je eigen keuzes, laat de anderen die keuzen niet zelf maken. Het is jou leven. Ik zou toch met hem eens gaan praten. Als je mijn mening niet wilt horen, sla dan de zin over die begint met een " ".

Ik vind het wel een beetje vreemd en raar, want het is een leerkracht en leerkrachten zijn niet bedoeld om een relatie mee te hebben, maar als jij je goed erbij voelt, prima. Ik denk dat je best eerst moet nagaan of die leerkracht werkelijk op je is. En je doet wat jij wilt, als je geen stripper wilt worden moet je dat ook niet doen! Die man beslist niet over jou. Euhm en het is waarschijnlijk het beste om het stop te zetten, aangezien je nog jong en minderjarig bent.

Heb je een account en wil je reageren met je schuilnaam? Log in. Of registreer je. Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen.

Zorg dat je zeker even de forum regels gelezen hebt en dat je reactie beantwoordt aan deze regels. Kruimelpad Awel Forum. Ik heb een "probleem". Ik en mijn leerkracht frans hebben een relatie. Hij is 23 en we zyn al 6 maand samen. We neuken vaak in het oude lerarenlokaal. Ik heb al verschillende keren gestript voor hem.

Maar ik weet niet hoe ik het tegen mijn ouders vertel. Hij zegt dat ik van strippen mijn beroep moet maken maar dat wil ik niet. Ik heb het gevoel dat ik mezelf in de nesten heb gewerkt. Als je mijn mening niet wilt horen, sla dan de zin over die begint met een " " Ik vind het wel een beetje vreemd en raar, want het is een leerkracht en leerkrachten zijn niet bedoeld om een relatie mee te hebben, maar als jij je goed erbij voelt, prima.

Hye Ik denk dat je best eerst moet nagaan of die leerkracht werkelijk op je is. Log In. Plaats een reactie Hallo, Fijn dat je een reactie wil plaatsen. Plaats reactie.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl