Seks

Pijn na seks neuken met hoer

Donderdag 16st, Maart 2017 3:37:13 Am
[BANCHOR] dick russisch
Stuur een gratis bericht
naar elkillo
Online
elkillo
  • 45 jaar Vrouw, Krab
  • Santpoort Nord, Netherlands
  • Spaans(Beginner), Japans(Basic)
  • Expediteur, Natuurkundige
  • ID: 1996525166
  • Vrienden: scotthetzel, TheNexerus
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Wil
Hoogte / 177 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Ja
Drinker / Ja
Contacten
Naam / Vanessa
Bekeken: / 7169
Telefoon: / +312335-653-63

Beschrijving:

Als we over seks kletsen, dan komen er het liefst alleen positieve verhalen voorbij. Slappe piemels, te korte sekssessies en dry spells van een aantal maanden, daar reppen we liever niet over. Ook pijn tijdens het vrijen is een taboe dat de wereld nog niet uit is. LotteLust vertelt je de oorzaken en oplossingen. Het is goed om te weten dat er diverse soorten sekspijn zijn. Het kan oppervlakkig bij de vaginaopening of diep onderbuik zijn.

De pijn kan tijdens de seks optreden, maar ook achteraf aanhouden. Sommige vrouwen hebben het altijd, terwijl andere het af en toe hebben.

Wist je dat vrouwen minstens twintig minuten nodig hebben om volledig turned on te zijn? Je vagina heeft namelijk even de tijd nodig om te verwijden en vochtig te worden.

Als seks pijn doet, kan het dus betekenen dat je langer moet strelen, zoenen, knuffelen et cetera om volledig klaar te zijn voor de seks-seks. Lees waarom lang voorspel zo belangrijk is. Je hebt het vast al zo vaak gehoord: ontspannen is het belangrijkste tussen de lakens.

Het is toch echt waar. Die spanning gaat ook zitten in je bekkenbodemspieren. Als je die te veel aanspant, kan penetratie pijn doen.

Blijf goed en rustig ademhalen en blijf in het moment. Een béétje pijn kan fijn zijn, maar alleen als dat je ding is. Te ruig, te wild of te diep? Geen enkele vrouw is dol op baarmoederboksen. Geef altijd aan als je iets te heftig vindt. Dan mag hij een toontje lager gaan zingen. We denken altijd dat een groot geschapen man het ultieme genot is.

Nou, we kunnen je vertellen: dat is niet voor elke vrouw zo. Té groot bestaat ook. Hierbij is het belangrijk om niet te forceren, maar om héél lang de tijd te nemen. Ook als je uitgesekst bent, kan er nog pijn optreden: hoofdpijn. Hoe dat komt en wat je ertegen kunt doen, lees je hier. Soms kun je zelf weinig doen tegen pijnlijke seks. Bijvoorbeeld bij hormonale veranderingen, de overgang, een soa, huidirritaties en bij vaginisme.

Ga voor de zekerheid naar de huisarts als bovenstaande tips niet helpen. De docuserie waar iedereen het over heeft. Als Ron Wemel ineens vader is…. Look of the day: Lucy Williams. Mays boekentips. Wat je dus niet wist over prinses Charlotte. Today we sweat in Bjorn Börg. Gênant of niet: ik heb zin in de Voor alle mensen die bang zijn om auto te Last van hooikoorts?

De leukste all day every day gebloemde Today we use nagelstickers van The Coucou De 7 key colours die je richting de zomer

Ik wil seks genny rood

Van
hjferg1984

Seks tube nl sxe vidyo

Van
give_me_a_break

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl