Seks

Seks tijdens menstruatie veilig sex markt den bosch

Donderdag 1st, Januari 2017 2:42:32 Pm
[BANCHOR] bleach pixxx
Stuur een gratis bericht
naar queencarolinefa
Online
queencarolinefa
  • 20 jaar Vrouw, Boogschutter
  • Werversof, Netherlands
  • Japans(Bekwaamheid), Telugu(Vloeiend)
  • Fotograaf, Juwelier
  • ID: 7456294367
  • Vrienden: beria, miles_trooper, kcmartz
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 156 cm
Status / Getrouwd
Onderwijs / Het gemiddelde
Roken / Nee
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Tanya
Bekeken: / 7294
Telefoon: / +312167-771-63

Beschrijving:

Seks tijdens de menstruatie is geen enkel probleem, als je daar zin in hebt. Denk wel aan hygiëne, aan anticonceptie en gebruik een condoom. Sommige vrouwen hebben tijdens hun regels veel zin in seks , vooral op de eerste dag. Andere vrouwen, of hun partner, vinden het onaangenaam. Als je pijnlijke maandstonden hebt, zal je weinig zin in seks hebben. Maar als jullie er beiden zin in hebben, kan het perfect. Er is geen medische reden om seks te tijdens de maandstonden te vermijden.

Denk wel aan hygiëne, aan  anticonceptie  en gebruik een condoom. Gebruik je geen anticonceptie , dan kan je ook tijdens je menstruatie zwanger worden. Een vrouw is vruchtbaar rond de periode van haar eisprong.

Bij vrouwen met een heel korte cyclus kan deze eisprong al heel kort na de menstruatie komen. Nam je je hormonale  anticonceptie  zoals voorgeschreven, dan ben je beschermd, ook tijdens je stopweek. Veilige seks houdt in dat je een condoom gebruikt. Dat beschermt je tegen soa's, of je vrouwelijke partner nu menstrueert of niet.

Menstruatiebloed van een vrouw met hiv kan een grote hoeveelheid virus  bevatten, als ze geen hiv-medicatie neemt. Let op de algemene hygiëne. Mannen letten er best op om na het vrijen de penis goed schoon te maken, vooral de eikel en de eikelrand. Vergeet niet voor de seks je  tampon uit te halen. Anders kan de tampon door de penis dieper in de schede geduwd worden, waardoor hij moeilijk te verwijderen is. Gebruik je een menstruatiecup , dan moet je die ook eerst uitnemen.

Een handdoek kan het bloed opvangen. Het gaat trouwens meestal niet om een grote hoeveelheid bloed. Het bloedverlies is het grootst op de tweede en derde dag. Op de andere dagen bloed je doorgaans minder. Tijdens of vlak na de menstruatie kan de vagina wat droger zijn.

Wat glijmiddel gebruiken kan een oplossing zijn als het wat stroef gaat. Je bent hier:. Mag ik seks hebben tijdens de menstruatie? Snel naar. Zin in seks tijdens de menstruatie? Geen probleem Sommige vrouwen hebben tijdens hun regels veel zin in seks , vooral op de eerste dag.

Menstruatie beschermt niet tegen zwangerschap Gebruik je geen anticonceptie , dan kan je ook tijdens je menstruatie zwanger worden. Zaadcellen kunnen tot 5 dagen in de vagina overleven en kunnen de eicel bevruchten. Menstruatiebloed: risico op soa's en hiv Veilige seks houdt in dat je een condoom gebruikt. Hygiëne bij seks als je ongesteld bent Let op de algemene hygiëne. Meer informatie of hulp nodig? Meer informatie of hulp rond vrijen tijdens de menstruatie vind je bij: Huisarts : eerste aanspreekpunt voor informatie en hulp bij lichamelijke en seksuele problemen.

Seksuoloog : ondersteuning bij seksuele problemen.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl