Verhalen

Rijpe vrouwen verhalen seksueel misbruik kind symptomen

Zaterdag 3st, Januari 2018 10:12:29 Am
[BANCHOR] porno enbarasada
Stuur een gratis bericht
naar cjscooper
Offline
cjscooper
  • 39 jaar Vrouw, Tweelingen
  • Lisse, Netherlands
  • Russisch(Beginner), Portugees(Beginner)
  • Dokter, Correspondent, Piloot
  • ID: 7665264439
  • Vrienden: gioros, CMC110
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / 2
Hoogte / 176 cm
Status / Actieve look
Onderwijs / Hoger onderwijs
Roken / Nee
Drinken / Nee
Contacten
Naam / Suzanne
Bekeken: / 1217
Telefoon: / +312267-434-39

Beschrijving:

Z o, die zijn weg. Met een tevreden zucht trekt Roy de voordeur achter zich dicht. Hij vindt het prima; hij is gewend om alleen te zijn. Roy heeft er ook niet veel behoefte aan; hij is altijd een buitenbeentje geweest.

Al die clubjes en groepjes — hij hoort er liever niet bij. Hij zit het liefst achter zijn computer, en dankzij een paar games heeft hij online leuke contacten met andere fanaten. Het enige wat hij wel jammer vindt, is dat hij weinig tot geen contacten heeft met meisjes.

Roy heeft nog nooit een vriendinnetje gehad, en zelfs zomaar een keertje zoenen is er nog nooit van gekomen. Als hij het experiment met zijn nichtje niet meerekent, tenminste. Ze waren allebei 12, en het bleef bij een voorzichtig kusje op de wang.

Inmiddels is hij 17, en het is nog altijd zijn enige wapenfeit op liefdesgebied. Hij zou best meer willen, maar hoe legt hij in godsnaam contact met een leuk meisje? Er zitten een paar prachtige jonge vrouwen bij hem in de klas, en hij mag graag stiekem naar hun jonge stevige borsten kijken. Vooral tijdens de gymles is goed te zien dat sommige meisjes al heerlijke tieten hebben.

En dan fantaseerde hij dat deze meisjes om hem vochten, en smeekten om door hem geneukt te worden — hard en diep, tot ze spuitend klaarkwamen. Roy maakt zich geen illusies: hij heeft geen schijn van kans. Beide meisjes zijn erg populair, en hebben de knappe jongens voor het uitkiezen. Hij doet veel aan sport en zorgt goed voor zijn lichaam, maar toch blijft hij die lange slungel met het pukkeltjesgezicht. Snel eten. Zijn moeder heeft geregeld dat hij bij zijn oma kan eten, en daar heeft hij haar om vervloekt.

Hier zat hij nu écht niet op te wachten. Vandaag heeft hij mazzel: oma is naar de verjaardag van haar zus. En die woont aan de andere kant van het land, dus oma komt pas morgen terug. Daarom eet Roy vandaag gewoon thuis. Het wordt een snelle pizza, en dan naar de sportschool.

Daar komt hij twee keer per week, al jaren. Op doktersadvies, om een betere conditie te krijgen. En hoewel hij er eerst een hekel aan had, is hij het in de loop der tijd steeds leuker gaan vinden. En zijn conditie is met sprongen vooruit gegaan, dankzij het vele fietsen en lopen. Ook op de sportschool heeft Roy met weinig mensen contact. Wél kijkt hij graag naar de vrouwen die zich daar in strakke pakjes in het zweet werken. Hij heeft zelfs een bepaalde voorkeur ontwikkeld. Op dinsdag verlekkert Roy zich aan de strakke jonge billen van één van de instructrices, en op vrijdag vergaapt hij zich aan de volle borsten en heerlijke billen van twee vriendinnen die altijd samen sporten.

De één heeft een Surinaams uiterlijk, en kent hij alleen van de sportschool. De ander is blank, en woont in dezelfde straat als Roy. Ze zijn veel ouder dan hij; waarschijnlijk zo rond de veertig. Hij kwam dan zelfs nog heftiger klaar dan wanneer hij aan zijn jonge klasgenootjes dacht. Vandaag is het vrijdag, en hij hoopt dat de twee vrouwen er ook weer zullen zijn.

Niemand die haar hoort. Haar enige huisgenoot is haar man, en die belde net dat er problemen zijn met een project in Hamburg. Hij haalt veel te veel naar zich toe; wil hij eigenlijk wel thuis zijn? Trouwens, gáát hij wel Hamburg? Het zou Ilse niet eens verbazen als hij de komende nachten een nieuw liefje ligt te neuken. Hij heeft haar al zo vaak belazerd, en het zal ongetwijfeld veel vaker gebeuren dan zij weet.

Haar vriendin Angela heeft al zó vaak gezegd dat ze voor zichzelf moet kiezen. Maar dat is juist het probleem: ze is gewend geraakt aan het luxe leven. En als ze Bob verlaat, moet ze alles opgeven. Haar mooie huis, alle luxe, de reisjes. Ze zijn op huwelijkse voorwaarden getrouwd, en heel erg veel krijgt ze niet als ze een scheiding aanvraagt. En er is nog een probleem: ze houdt van die klootzak.

Ze maakt er het beste van en geniet van de luxe. Maar ze mist liefde, warmte. En seks: ze kan zich niet heugen wanneer Bob haar voor het laatst heeft geneukt. De laatste tijd heeft ze wel een paar keer gevreeën met Angela, die zelf bi is.

Ilse heeft ervan genoten, ze vond het fantastisch om door haar beste vriendin te worden klaargelikt. Maar échte voldoening gaf het haar niet: ze wil weer eens een kloppende pik in haar kutje voelen.

Ze wil geil worden genómen, en een lul in zich voelen spuiten. Ilse zucht. Ze zou met Angela naar de sportschool gaan, zoals iedere vrijdagavond.

Ze heeft absoluut geen zin. Maar ze heeft ook geen behoefte aan het gedram van Angela; die gaat haar toch weer overhalen om mee te gaan. Ze pakt haar spullen; misschien is het wel goed als ze even afleiding heeft. Waarschijnlijk is die knul van even verderop er ook weer; die zit elke vrijdagavond naar haar billen en borsten te staren. Ilse kan een glimlach even niet onderdrukken als ze aan die starende puber denkt.

Ze zag hem trouwens vanmiddag nog, toen hij zijn ouders uitzwaaide. Die liepen met koffers te sjouwen, en zullen dus wel met vakantie zijn gegaan. Dan is hij nu dus alleen. Net als zij, maar zij is áltijd alleen. Ze grinnikt bij de gedachte dat hij wel bij haar kan slapen. Een claxon: Angela. In zowat alles haar tegenpool. Surinaams, dochter van 19, biseksueel, gescheiden. Jaartje ouder dan Ilse: Levensgenieter, en niet bepaald kieskeurig.

Angela is net een spoorwegovergang waarvan de bomen altijd openstaan: iedereen mag eroverheen. Ze kennen elkaar van de sportschool en zijn elkaars beste vriendinnen geworden. Angela kent de worsteling van haar vriendin, en heeft Ilse al vaak aangespoord om gewoon eens dampende seks te hebben met de eerste de beste kerel die zin heeft. Maar de gelegenheid is er nooit geweest, en Ilse weet niet eens of ze het zou durven. Wat ze niet weet, is dat Angela heeft besloten om haar vriendin eens een handje te helpen.

De eerste de beste kerel die ze kunnen verleiden, zal de beurt van zijn leven krijgen. En Angela zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat Ilse er met volle teugen van geniet. Roy is lekker vroeg vandaag, en het is nog rustig. Hij ziet een paar bekende gezichten, en begroet hen met een kort knikje. Nog geen lekkere vrouwen te zien, en de twee rijpe dames ziet hij ook nog nergens. Hij gaat zich eerst eens rustig warmlopen op de loopband. Dat doet hij altijd, en daarna gaat hij fietsen, om weer te eindigen met lopen.

Hij doet eigenlijk nooit veel anders; hij houdt het voornamelijk bij conditietraining. En het grote voordeel van de loopband is dat hij dan goed zicht heeft op fietsende en roeiende vrouwen. Roy is nog maar net begonnen als hij Angela en Ilse ziet binnenkomen.

Ze wisselen een korte blik van herkenning, en ook de dames beginnen met warmlopen. Nadat hij ook haar stevige billen even heeft bewonderd, kijkt hij verlekkerd naar Ilse. Lang blond haar, en ook prachtige tieten. Kleiner dan die van Angela, maar toch fors. De beide vrouwen kletsen over van alles, maar hebben allang in de gaten dat ze worden bekeken. Angela knipoogt naar Ilse, en maakt een korte hoofdbeweging over haar schouder. Ilse snapt wat haar vriendin bedoelt. Die ligt ergens te neuken.

En dat ga jij dit weekend ook doen! En dan nog: alsof die jongen dat zou willen.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl