Verhalen

Sex verhalen buurvrouw rachel hazes naakt

Zaterdag 6st, Juni 2018 11:21:33 Am
[BANCHOR] erotc tumblr
Stuur een gratis bericht
naar shaidyn
Online
shaidyn
  • 48 jaar Vrouw, Stier
  • Otterlo, Netherlands
  • Bengalen(Beginner), Urdu(Elementair)
  • Makelaar, Apotheker, Socioloog
  • ID: 7993852321
  • Vrienden: jomiles, peacesam, AoiSeighart
Persoonlijke gegevens
Geslacht / Vrouw
Kinderen / Ja
Hoogte / 167 cm
Status / Gratis
Onderwijs / Eerste
Roken / Ja
Drinken / Ja
Contacten
Naam / Kathleen
Bekeken: / 8517
Telefoon: / +312881-163-61

Beschrijving:

Dit zéér opwindende erotische verhaal is geschreven door EasyToys Magazine lezer Hans. Hij vertelt het verhaal van Peter en zijn wel heel aantrekkelijke buurvrouw, Anja.

Zou jij de verleiding kunnen weerstaan wanneer deze zich aanbiedt op een presenteerblaadje? Lees snel verder! Het is warm en mijn T-shirt plakt aan mijn lichaam. Al dagen schijnt de zon uitbundig en het lijkt er niet op dat we regen gaan krijgen. Naast mij laptop staat een verkoelend glas met water. Ik neem een slok water en kijk naar buiten. Ik zie een stukje verderop mijn buurvrouw Anja. Het is een mooie, goed gevormde vrouw.

Zij is zomers gekleed met een korte spijkerrok en een strak zittende T-shirt waar haar borsten goed in uitkomen. Ze komt naar ons huis gelopen.

Ik loop naar de voordeur en doe open voordat ze kan bellen. Voordat ze iets kan zeggen laat ik haar weten dat Ellen, mijn vrouw, er niet is.

Anja en Ellen zijn goede vriendinnen en gaan regelmatig samen hardlopen. Ze trekt haar T-shirt wat strakker waardoor haar borsten nog beter naar voren komen.

Ze heeft geen bh aan en de tepels worden duidelijk zichtbaar. Ik dacht dat jij mij misschien kan helpen?

Ze kijkt mij vragend aan. Ik werk vanuit huis, maar heb pas later op de dag wat afspraken staan. Ze lacht een beetje. Ik loop naar mijn werkkamer, pak mijn sleutels en loop achter Anja aan. Zij woont een paar huizen verderop. Zij doet de voordeur open. Ik loop naar binnen en volg haar de trap op.

Anja heeft goede vormen en ook haar achterwerk ziet er betoverend uit. Ze loop een kamer binnen. Het is er aangenaam koel. In de hoek staat een laptop op een bureau. Aan de andere kant staat een tweepersoonsbed. Het is gelijktijdig hun werk- en logeerkamer.

Ze gaat zitten op een van de twee bureaustoelen en maakt een uitnodigend gebaar om op de andere stoel te gaan zitten. Er staat een foutmelding op een Internetpagina.

Ik probeer een wat ontwijkend antwoord te geven. Ik probeer te glimlachen, maar het lukt niet helemaal. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Het is duidelijk dat het erotisch van aard is. Voordat ik iets kan zeggen pakt ze de muis en klik op de link. Een pagina waar een erotische video is in opgenomen wordt getoond.

Voordat ik iets kan doen klikt Anja op de play button. Je ziet een man en een vrouw staan die verlekkerd naar elkaar kijken. De vrouw trekt de broek van de man omlaag. De man heeft geen onderbroek aan. De vrouw pakt de penis van man vast en knijpt er duidelijk in. De penis begint flink op te zwellen. Ik voel mij een beetje ongemakkelijk worden en krijg duidelijk kriebels in mijn eigen broek. Ze kijkt naar mij en ziet dat ik wat rood ben aangelopen. Ze lacht. Voordat ik ook maar wat kan zeggen legt ze haar hand op mijn broek.

Voordat ik maar wat kan zeggen pakt ze de riem van mijn broek en maakt die los. Daarna gaat de rits van mijn broek omlaag. Ze kijkt mij indringend aan en legt haar hand op mijn inmiddels hard geworden penis. Deze wordt nog beschermd door mijn onderbroek maar dat lijkt geen probleem voor Anja. Op een soepele manier schuift ze haar hand achter de broekrand en pakt mijn inmiddels hard geworden penis stevig vast. Ze knijpt er eens flink in. Ik kijk eventjes naar de laptop om te proberen mijn aandacht te verzetten.

Dat helpt helemaal niet want op het beeld heeft de vrouw de broek van de man uitgetrokken, pakt de keiharde penis vast en stopt die op een verleidelijke wijze in haar mond. Ik probeer een andere kant op te kijken, maar dan voel ik dat Anja aan mijn spijkerbroek trekt. Deze schijft onder mij uit tot op mijn enkels. Even later is ook mijn onderbroek omlaag en knijpt ze nogmaals flink in mijn keiharde penis.

Ze draait de bureaustoel een beetje en gaat op haar knieën voor mij zitten. Met twee handen begint ze flink te knijpen in mijn penis. Ik begin te kreunen wat duidelijk in de smaak valt van Anja. Voordat ik er erg in hebt stopt ze mijn keiharde penis in haar mond. Ik begin nog verder te kreunen op het moment dat ik haar tong om mijn penis voelt.

Ik pak haar hoofd beet en trekt haar voorzichtig naar boven. Onze monden vinden elkaar en we beginnen intensief te zoenen. Al zoenend gaan we staan. Ik pak haar T-shirt vast en trekt die naar boven.

Even zoenen we niet en ik trekt haar T-shirt uit. Anja trekt mijn T-shirt uit. Ik druk haar tegen mij aan. Zoals ik al dacht heeft ze geen bh aan en voel de tepels van haar mooie, niet al te grote borsten. Mijn handen gaan langs haar goedgevormd lichaam omlaag.

Ik heb weinig moeite om de knop van haar spijkerrokje los te maken. In een beweging duw ik het rokje en haar slipje omlaag. Deze valt omlaag en Anja stapt eruit. Ik doe hetzelfde.

We staan nu beiden naakt en ik druk haar stevig tegen mij aan. Pas nu valt het mij op dat we vrijwel even lang zijn. Ik til Anja op en draag haar, al zoenend, naar het grote bed. Ik begin haar over haar hele lichaam te kussen wat duidelijk in de smaak valt.

Aangekomen bij haar kutje laat ik mijn tong zachtjes naar binnen gaan. Ze begint nog meer te kreunen. Met haar hand trekt ze aan mijn kont. Het is duidelijk dat ze mijn penis wil hebben. Even later voel ik haar tong om mijn penis. Ik laat mij niet onbetuigd en mijn tong verdwijnt diep in haar kutje.

Ik merk dat het op deze manier niet lang zal duren voordat ik klaar zal komen en dus draai ik mij voorzichtig om. Weer vinden onze monden elkaar en een lange kus volgt. Zonder enig probleem schuift mijn penis bij Anja naar binnen. Eerst rustig, maar steeds sneller gaat mijn penis op en neer in het kutje van Anja. Zij begint steeds harder te kreunen en ik voel de nagels in mijn rug. Dan volgt een gilletje van Anja. Ze komt duidelijk klaar en dat is maar goed ook want ook ik kom al spuitend klaar.

Een langdurige kus volgt waarna we uitgeput naast elkaar liggen. Anja staat op en pakt mijn hand vast. Samen stappen we uit het bed. Ze houdt mijn hand vast en trekt mij een verdieping lager naar de douche.

Neem contact met ons op Privacy
Copyright © 2018-2020 kermismiddelburg.nl